Dr. House
-
Marzena1
Re: Dr. House
Wg. mnie to jest serial, który najdłużej trzyma poziom. Ale zaczynają już troszeczkę cudować...ta żona House'a teraz... . Słabe to było.
No i choroby im się pewnie skończą niedługo:D
No i choroby im się pewnie skończą niedługo:D
-
Villemo
Jestem wielką fanką zarówno Hugh jak i samego Gregorego House'a. Niestety finał siódmego sezonu jakaś porażka
-
eveline
Do momentu pójścia House'a na odwyk i potem cały następny sezon to naprawdę bardzo wysoki poziom, momentami rewelacyjnie 
Ale potem trochę się zawiodłam. Stopniowo zaczynał mnie ten serial nudzić, a wątki w ostatnich odcinkach 7 sezonu to już w ogóle naprawdę słabiutko (no może poza ostatnim odcinkiem, który wywarł na mnie trochę lepsze wrażenie).
Nie wiem jeszcze czy będę oglądała następny (ponoć ostatni) sezon...
Ale potem trochę się zawiodłam. Stopniowo zaczynał mnie ten serial nudzić, a wątki w ostatnich odcinkach 7 sezonu to już w ogóle naprawdę słabiutko (no może poza ostatnim odcinkiem, który wywarł na mnie trochę lepsze wrażenie).
Nie wiem jeszcze czy będę oglądała następny (ponoć ostatni) sezon...
-
Adell
Ja się trochę zgubiłam bo na tvp2 leci jeden sezon a teraz dołożyli na tvn następny i się zgubiłam gdzie co 
-
kasienka
super serial, wyjątkowy, tyle ze już za bardzo pogmatwali w ostatnim sezonie 
-
asia_axn
romans Dr House'a
Serial Dr House zazwyczaj kojarzony jest z życiem zawodowym bohaterów. W 7. sezonie następuje zmiana i relacja Cuddy i House’a wysuwa się na pierwszy plan. Przy tak silnych charakterach bywa ciekawe...
Można przyjrzeć się bliżej temu specyficznemu związkowi w przedostatnim już sezonie Dr House’a w AXN od 5 września o godz. 22.00.
Co poradzilibyście House’owi i Cuddy, żeby ich związek przetrwał? Przecież pracują razem, a Cuddy to szefowa House’a:) Kocha go, ale House to trudna osoba: manipuluje, prowokuje, odgryza się, wykorzystuje ich relacje do swoich celów... Czy waszym zdaniem ta para w ogóle powinna być razem?
Co poradzilibyście House’owi i Cuddy, żeby ich związek przetrwał? Przecież pracują razem, a Cuddy to szefowa House’a:) Kocha go, ale House to trudna osoba: manipuluje, prowokuje, odgryza się, wykorzystuje ich relacje do swoich celów... Czy waszym zdaniem ta para w ogóle powinna być razem?
Dlaczego tak uwielbiamy Dr Housa skoro jest tak straaaasznie irytujący?
to ciekawe, nie uważacie?
-
filmomanka
- Jestem tu nowa :)
rewelacja, wielkie brawa dla obsady. świetna robota, nie znam serialu który mógłby przebić ten.
Hehe jak już zauważono wyżej, ciekawe czy i kiedy im się choroby skończą 
Architekci z Poznania - dobra ekipa - polecam! architektura wnętrz poznań
Serial na naprawdę wysokim poziomie merytorycznym. Fabuła oparta jest nie tylko na losach głównych bohaterów, ale i dodatkowo bardzo rozbudowana pod względem medycznym. A główny bohater? Cóż...ten zarost, chaotyczne włosy i cięty język są niesamowicie seksownym połączeniem 
Lubię, oglądam i w sumie póki co nie zawiodłam się jeszcze. Wkurzał mnie tylko ten bum na początku na to, na studiach kilka osób się naoglądało i nagle się starali być tacy ironicznie wredni co było dość żenujące
Mam kolegę z wyglądu (zarośnięty, nieuczesany) oraz zachowania bardzo podobny do głównego bohatera, o ile w filmie jest to do przyjęcia to w życiu niestety ten mój kolega (jest prawnikiem) nie ma zbyt wielu znajomych w zasadzie nie ma ich wcale przez swoją arogancję i przemądrzałość 
Szkoda, że już się skończył serialik ...
Lubiłam oglądać
Lubiłam oglądać
A tak z ciekawości, pamiętacie taki serial Czarna Żmija? polecam czarny humor angielski, ale polecam z innego powodu, można tam zobaczyć młodziutkiego "Doktora Housa" 
A ja z kolei nie byłam przekonana do tego serialu ale po pewnym czasie zaczęłam oglądać i jestem bardzo zaskoczona, bo serial jest genialny:)
Serial genialny, tylko już nie zmęczyłam ostatniego sezonu. Scenarzyści popłynęli i to już nie był "House". 
Tylko prawda jest ciekawa.
-
zlotowlosa
- Jestem tu nowa :)
Jeden z najlepszych seriali jakie widziałam ! Uwielbiam Housa 
Bardzo fajny serial, mogę oglądać w nieskończoność. Szkoda ze nowych odcinków nie ma 
Kiedyś oglądałam Doktorka, ale po którymś sezonie przestałam. Ciekawi mnie ostatni odcinek. Nie wiem jak zakończył się Dr House.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Uwielbiam Dr House'a, właśnie powoli kończę ósmą serię, bo oglądałam wszystkie odcinki od początku
. Jestem wielką fanką jego humoru, gry aktorskiej, czasem nie mogę wytrzymać ze śmiechu