dobranie makijażu do sukienki
-
tusia25
Re: dobranie makijażu do sukienki
Wiesz co, może warto kupić jakąś książkę o makijażu. Ja mam akademię wizażu, czy makijażu tej babeczki która jest stylistką firmy KOBO. Znalazlam ja przypadkowo w drogerii natura. Mi sie przydala bo posiada naprawde wiele ciekawych informacji. Moze sie przydac przy Twoim wyborze:)
-
tusia25
srodkowy dla mnie jak najbaardziej jest ok:) Zwlaszcza ze to moje klimaty:) Jesli jednak mzienisz zdanie to pojdz w kolory bordo i zaszalej, oko bedzie ciekawie wygladac:) bordo/czerwien + czern w kacikach zew.i rozjasnione ciut w kacikach wew.
czytałam własnie że bardzo modne sa niebieskie i turkusowe kredki i tusze do oczu i latem żółć na powiekach
Żółtych powiek sobie nie wyobrażam, dla mnie to wyglada okropnie- a Wy jak myslicie?
Ale niebieskiej kredki namiętnie szukam bo dla mnie akurat taki akcet byłby ok
Żółtych powiek sobie nie wyobrażam, dla mnie to wyglada okropnie- a Wy jak myslicie?
Ale niebieskiej kredki namiętnie szukam bo dla mnie akurat taki akcet byłby ok
-
Wizaz_waw_pl
- Jestem tu nowa :)
A może elegancko i wymownie? Czerwone usta i ciemne oczy. Kredka na powiekach i ciemny cien...
- MonikaKosmyk
- Miła Kobietka
także polecam udać się w takiej sytuacji do kosmetyczki, profesjonalnie i pewnie, jeśli chodzi o kolor, to niebieski łagodny, przynajmniej mi się podoba, do bordo dopasować odcień 
Szydełkowe prace babci Asi http://tnij.org/5etm
Może po prostu podkreśl oczy ciemna kredką, jeśli robisz sobie sama makijaż, a nie czujesz się w tym zbyt pewnie to nie powinnaś zbytnio kombinować
http://www.hotele.pl/
-
majkaa
hm... jak juz jest taka okazja, taka uroczystość, ja korzystam z kosmetyczki, wolę zapłacić i wiedziec ze dobrze bede wygladac, niz się denerwowac czy mi wyjdzie i czy zdążę
Ostatnio zmieniony sob wrz 14, 2013 8:18 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam