dieta kopenhaska

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
pstro

Re: dieta kopenhaska

Post autor: pstro »

Nie znam nikogo, komu nie wróciłyby kilogramy
babinka

Post autor: babinka »

Ja też:) To oczywiste,że jesli się głodzisz( nie oszukujmy się , ta dieta jest po prostu głodówką) to w momencie gdy zaczynasz racjoanlanie sie odzywiać twój organizm pamiętając o tych wszystkich trudnych chwilach zaczyna gromadzić zapasy " na zaś":) Dlatego występuje efekt jo-jo. Takie diety spowolniają metabolizm
aura

Post autor: aura »

Raz sobie zrobiłam dietę kopenhaską i potem miałam ładne problemy z żołądkiem. Także doszłam do wniosku, że nie ma sensu się katować tymi cudownymi sposobami, które można znaleźć w Internecie, a lepiej jest po prostu zacząć się racjonalnie odżywiać. Do tego można również próbować jakichś wspomagaczy. Bardzo dobry jest proszek zasadowy Langsteiner. Dzięki niemu nie ma się takiego apetytu, a dodatkowo przyspiesza on przemianę materii. Także przy racjonalnym odżywianiu i odpowiednim treningu można zrzucić dodatkowych parę kilo.
ekspert hapantoten
Jestem tu nowa :)

Post autor: ekspert hapantoten »

Ta dieta ogranicza w jadłospisie wiele produktów będących źródłem witamin i minerałów niezbędnych, aby skóra, włosy i paznokcie pozostały zdrowe. W związku z tym aby oprócz nowej figury cieszyć się urodą warto sięgnąć po preparaty, które je wzmocnią i zadbają o wygląd. Najlepiej zwrócić uwagę na skład suplementów wybrać sprawdzone preparaty o potwierdzonej skuteczności. Obecnie najbogatszy skład ma Ha-Pantoten Optimum.
tiya

Post autor: tiya »

akurat jeśli chodzi o tę dietę trwa ona tak krótko że do bardzo poważnych niedoborów witaminowo-minerałowych na niej nie dojdzie, problemem jest raczej niedobór makroskładników i niektórych roślinnych substancji biologicznie czynnych niż niedobory witamin i minerałów. Poza tym nie zapominajmy: to dieta oparta na jajach witamin i minerałów więc w niej nie brak, bo organizm bierze je z jajek. Sęk w tym że to ogólnie tak niezdrowa dieta, że trudno ją komukolwiek polecać. Nawet osobom zdrowym, bo to najlepszy sposób na rozwalenie sobie zdrowia (moim zdaniem, zresztą poczytajcie sobie o tych niby cud dietach >>> .......

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
bywam w:NuviaLab
anonim2

Post autor: anonim2 »

na tej diecie jednak wysiadłam :( ale to bardziej na problemy kardiologiczne, ale ok jest skuteczna. teraz właśnie jestem na diecie "po prostu nie jedz słodyczy" :P
Awatar użytkownika
MagdaBor

Post autor: MagdaBor »

Nie ma sensu, tylko sie męczysz, osłabiasz organizm a po kopenhaskiej kilogramy i tak wracają :(
"Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami."
http://damskipunktwidzenia.pl/kobiece-a ... a-telefon/
ODPOWIEDZ