forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

dieta kopenhaska

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.

Re: dieta kopenhaska

Postprzez Luśka » 20 lip 2009, o 16:41

no i u mnie po kopenhaskiej:/ 7 dni za mną było...ale w nocy myślałam że umrę...ból wątroby, brzucha, głowy..i w nocy powiedziałam sobie dość! no ale 4,5 kg za mną:)mimo że minęło tylko 7 dni, ale zdecydowanie jej nie polecam!
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Postprzez evka » 20 lip 2009, o 20:02

Ja to bym sie tak nie katowala bo to napewno niema dobrego wplywu na zdrowie gratuluje ze tyle schudlas ale daj sobie z ta dieta spokój zapisz sie na basen pobiegaj w parku to tez pomoze :)
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez Luśka » 21 lip 2009, o 21:06

kupiłam sobie właśnie z moim mężczyzną rowerki:) no i robimy sobie długaśne spacerki do lasu:)
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Postprzez evka » 21 lip 2009, o 21:11

I TO JEST NAJLEPSZE CO MOGLISCIE ZROBIC BRAWO I PRZYJEMNYCH WYCIECZEK NA ŁONO NATURY HIHII :sex1
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez evka » 31 lip 2009, o 13:03

ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez Luśka » 31 lip 2009, o 19:40

ile ja się naczytałam o takich dietach cud..jesz co chcesz..nie ćwiczysz...i chudniesz..normalnie cud :happy jeżeli się nie ćwiczy to się nie chudnie...bo zrzuca się tylko wodę...a podczas ćwiczeń zrzuca się tłuszczyk..więc nawet jeżeli ta dieta kosztowałaby 1zł to nie polecałabym bo rozregulujecie sobie metabolizm:) tak jak ja kopenhadzką....cud...schudłam 4,5 kg w tydzień a potem przybrałam 3...i szkoda mi tylko swojego organizmu że na takie głupotki go wystawiłam:)
Obrazek
Obrazek
Luśka
Moderatorka

Postprzez evka » 31 lip 2009, o 21:37

no wiesz ja tez bym nie chciala byc krulikiem doswiadczalnym ja pilam herbate czerwona Pur-Erch dziala i nawet ja lubie :rower tez l;ubie :piesek spacer z moim psem to tez byl by niezly sport hihih ktory pomugl by mi spalic tluszczyk malpa na smyczy nie chce chodzic tylko latac delikatnie mowiac hiihih czlek umeczony jest jagby wspinal sie na giewont :o
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez puma.31 » 21 wrz 2009, o 12:15

Hejka ja dietę stosowałam tylko przez 6 dni później miałam imprezkę i po diecie bo jak wiesz nie wolno pić alkoholu ani nie wolno przekraczać zalecanych porcji ani ich sobie doprawiać wtedy się nie liczy i zaprzepaścisz wszystko dla mnie za dużo udręka chodzisz głodna zmęczona aha i stosujesz ja raz na rok częściej nie możesz na pewno tracisz dużo minerałów i witamin i trzeba pamiętać ze jak skończysz dietę to musisz zacząć następną by nie było efektu jojo np można stosować dietę 12oo kcal. No i najważniejsze podczas stosowania tej diety tracisz tylko wodę tkanka tłuszczowa pozostaje tak jak była powie ci to każdy dietetyk niestety taka jest prawda żeby tracić nasz kochany tłuszczyk to trzeba ćwiczyć najlepszy jest trening aerobowy czyli rower bieganie bieżnia orbiterek 30 min dziennie.
puma.31
Początkująca

Postprzez pstro » 8 gru 2009, o 03:59

Po konsultacji z dietetykiem - nie ma nic głupszego, jak ta dieta
pstro
Miła Kobietka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Odchudzanie, dieta