Dieta 36s

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Baśka1971
Fajna Kobietka

Re: Dieta 36s

Post autor: Baśka1971 »

Kennessa pisze:Kejza z tego co wiem to 36s jest płatna i jeśli ktokolwiek Ci wyśle, może mieć poważne konsekwencje...
Wystarczy zmienić kilka zdań i napisać że nie jest to dieta 36s a np. 37s i już kłopotów nie będzie. :cooking
pestb
Jestem tu nowa :)

Post autor: pestb »

Chyba podbiję temat :P

Bez zbędnych ceregieli... właśnie zakupiłam dietę... ciekawa jestem ile będę czekała na maila zwrotnego?

Czy jest ktoś kto ją stosuje? =]
Marlenka

Post autor: Marlenka »

... i ja zakupiłam czekam juz trzeci dzień formularz kontaktowy nie działa maile przepadają jak kamień w wode zero reakcji. 40 zet to nie majątek ale... niesmak zostaje. Z jednej strony zabrania się rozpowszechniania a z drugiej dostawca nie spełnia swiadczenia więc... lojalnośc obowiazuje tylko w jedna stronę.
natka1234
Miła Kobietka

Post autor: natka1234 »

gratulacje :) może wstaw fotki z urlopu i te z przed diety cud :)
Moda i Uroda- Odkrywaj swoje inspiracje z Stylowi.pl
Awatar użytkownika
MagdaBor

Post autor: MagdaBor »

Dalej trzymasz się tej diety? udało ci się zmienić nawyki ? bo z teg po co wdziałam, to większość moich znajomych stosuje takie diety przez kilka miesięcy a potem, mimo fajnych efektów (koleżanka schudła ponad 10 kilogramów!) i tak wraca do starych nawyków :|
"Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami."
http://damskipunktwidzenia.pl/kobiece-a ... a-telefon/
monikagodlecka11

Post autor: monikagodlecka11 »

Chcesz schudnąć w przyjazny dla ciała sposób? Dziewczynie na zdjęciu zajęło to tylko 3 miesiące, czy Ty spodziewałabyś się takich efektów? Wystarczy, że napiszesz maila na SPAM a my się do ciebie odezwiemy!!
Ostatnio zmieniony pn mar 09, 2015 11:17 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
ODPOWIEDZ