forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

DEPILACJA

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Re: DEPILACJA

Postprzez Gujanka » 25 sty 2012, o 13:19

Moim zdaniem renoma danego salonu jest scisle powiazana z jakoscia sprzetu, na ktorym w danym salonie sie pracuje i przede wszystkim z profesjonalizmem osob tam pracujacych, dlatego nie rozumiem dlaczego rozdzielasz te dwie kwestie :) polecam dr Kulczycka dziewczynom, ktore sa z Wrocławia, poniewaz wiem jak ciezko jest znalezc dobry gabinet, z profesjonalna i odpowiednio wykwalifikowana kadra i najnowszym sprzetem :)
Gujanka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Postprzez gwiazdka_85 » 10 mar 2012, o 20:37

witajcie! zastanawiam się nad depilacją laserową. Czy możecie się wypowiedzieć na temat skuteczności?? Jakie miejsca w W-wie polecacie? Nie mam żadnych doświadczeń w tym temacie. Pomóżcie proszę.
gwiazdka_85
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez ewelina86 » 21 mar 2012, o 10:04

Ja byłam w beauty4ever w Warszawie- generalnie nie jestem zadowolona z głębokiego bikini. Bo głębokie nie było włosy w tych najgorszych miejscach dalej mam. Generalnie depilacje laserową polecam! Ja wybrałam bikini i łydki. Muszę tylko jeszcze raz powtórzyć bo byłam 3 razy, a trzeba 4!
ewelina86
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez gwiazdka_85 » 23 mar 2012, o 22:37

A czy był ktoś w Ambasadzie Urody na Wilanowie?? Na innym forum mi dziewczyny poleciły ten salon. Podobno mają jakiś super nowoczesny laser firmy Palomar - zero poparzeń, mało bólu i radzi sobie z każdą karnacją i nawet jasnymi włoskami. Jestem blondynką, więc to dla mnie cenna informacja :)
gwiazdka_85
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Kajsanna » 25 mar 2012, o 14:55

a ja po prostu polecam depilator :) brauna 7. Można depilować pod wodą, więc mniej boli. Trochę boli, no ale która depilacja nie boli? Wiem, kremy, ale szczerze mówiąc nie lubię ich zapachu. Poza tym taniej wychodzi depilator:).
Kajsanna
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez dzo » 25 mar 2012, o 14:58

Kajsanna napisał(a):a ja po prostu polecam depilator :) brauna 7. Można depilować pod wodą, więc mniej boli. Trochę boli, no ale która depilacja nie boli? Wiem, kremy, ale szczerze mówiąc nie lubię ich zapachu. Poza tym taniej wychodzi depilator:).

zwykła maszynka do golenia tez nie boli BTW. ;)
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez Kajsanna » 25 mar 2012, o 15:06

Hehe, masz rację... zapomniałam o tym prostym sposobie, ale szybko odrastają
Kajsanna
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez dzo » 25 mar 2012, o 15:25

ja powiem szczere, że jestem blondynka i nie widać mi tak włosów na nogach dlatego spokojnie raz na tydzień wystarczy jak się ogolę
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez agnieszka146 » wczoraj, o 22:57

Hej Dziewczyny,
mam okropny problem.... mam ciemne i grube wlosy na nogach wiec depilacja jednorazowymi maszynkami, kremami do depilacji byla bardzo mecząca, wlosy szybko odrastaly i byly ostre jak igielki. Zaczęłam uzywać depilatora co bylo dla mnie jak zbawienie :) depilacja raz na tydzien wloski słabsze i gładkie nózki. Niestety ostatnio zczeły mi bardzow rastac wloski... mam pelno czerwonych krostek na nogach co okropnie wyglada (a idzie lato... ;( ) RATUNKU!!!! odstawilam depilator robie peelingi ale krostki nie znikaja, nie wiem jak ich sie pozbyć i jak zapobiec wrastaniu się kolejnych wlosków.... prosze o odpowiedz
Pozdrawiam :)
agnieszka146
PoczÄ…tkujÄ…ca

Poprzednia strona

Powrót do Uroda