forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Czy Wasi mężowie (partnerzy) zaspokajają Was w seksie?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.

Czy Wasi mężowie (partnerzy) zaspokajają Was w seksie?

Postprzez TheDragon » 2 lip 2011, o 13:43

Witajcie :)

Jakiś czas temu spotkałem w swoim życiu Majkę. Na początku byliśmy po prostu znajomymi.
Czasem się spotykaliśmy i rozmawialiśmy na różne tematy. A że mieliśmy świetny kontakt i dobrze się rozumieliśmy, w pewnym momencie zeszło na temat życia erotycznego jej i męża.
Powiedziała mi, że jej mąż nie zaspokaja żadnych jej próśb, życzeń czy fantazji seksualnych. Mocno mnie to zdziwiło. W sumie młody facet, a uznawał może 2 pozycje i wystarczał mu seks 1 - 2 razy w miesiącu. Majka znała jego podejście i po kilku nieudanych próbach urozmaicenia życia erotycznego poddała się.
Ostatecznie rozmowa potoczyła się tak, że to ja zacząłem zaspokajać te jej skrywane potrzeby, i wspólnie mogliśmy spożytkować jej wspaniały temperament :)
A miała całkiem spore potrzeby i świetne pomysły w seksie :) Czasem przez długie godziny pieściłem jej najwrażliwsze miejsca tak jak najbardziej lubi, kiedy indziej po prostu mocno, namiętnie kochaliśmy się w pozycjach o których zawsze marzyła...
Na samym początku postawiła tylko jeden warunek: ani mąż, ani nikt ze znajomych nie może się o niczym dowiedzieć. To akurat było najłatwiejsze do realizacji - nigdy nie miałem skłonności do chwalenia się swoim życiem erotycznym otoczeniu.
Ta relacja z Majką trwała ok pół roku. Później jej mąż zmienił pracę i wyjechali za granicę. Czasem piszę z Majką i wiem, że teraz ma innego przyjaciela, który zaspokaja jej potrzeby.
Nie chciała rozbijać swojego małżeństwa, pragnęła tylko, aby jej erotyczne potrzeby były zaspokajane.
I z perspektywy czasu ocenia, że to była świetna decyzja.

A jak to jest w Waszych związkach? Czy Wasi partnerzy (mężowie) spełniają wszystkie Wasze erotyczne pragnienia? Czy zaspokajają Wasze potrzeby?

Napiszcie proszę swoje doświadczenia

Pozdrawiam :)
TheDragon
Początkująca

Reklama

Re: Czy Wasi mężowie (partnerzy) zaspokajają Was w seksie?

Postprzez kitsune » 16 wrz 2011, o 00:33

"Nie chciała rozbijać swojego małżeństwa, pragnęła tylko, aby jej erotyczne potrzeby były zaspokajane.
I z perspektywy czasu ocenia, że to była świetna decyzja. "

Jak można nie chceć rozbijać swego małżeństwa, robiąc takie rzeczy, nie potępiam Ciebie, lecz ją, twierdzi, że to mąż nie chciał spełniać jej próśb itd. skąd masz pewność, że to była prawda? Że ona po prostu chciała, nie oszukujmy się, po prostu go zdradzić, bo jej się ZNUDZIŁ. Tymbardziej piszesz, że teraz Majka ma INNEGO PRZYJACIELA, KTÓRY ZASPAKAJA JEJ POTRZEBY, wiesz, ja na twoim miejscu poczułabym się nieco oszukana, bo to ewidentny dowód na to, że to ona w tym małżeństwie szukała rozrywki, a nie miłości u boku męża. I prawdopodobnie takie sytuacje miały też miejsce zanim Majka postanowiła wziąć ślub z tym mężczyzną.
Katarzyna
kitsune
Początkująca

Postprzez pobabsku » 22 wrz 2011, o 12:31

zdrada nigdy nie jest wyjsciem..
pobabsku
Początkująca

Postprzez general » 24 wrz 2011, o 20:24

u mnie to jest trochę skomplikowane niby wszystko dobrze ale jednak czegoś brakuje chodzi o ....alkohol.Nie mówię że mój mąż jest alkoholikiem nie upija się do nieprzytomności ale codziennie wieczorem pije piwo,kłuciliśmy się z tego powodu bardzo wiele razy i nic nie wskórałam myślałam że jak nie będę mu dawać to coś zmieni ale jak narazie nic.Nie wiem co się z nami dzieje ale wiem jedno nie jest tak jak na początku...nie wiem co robić, a co do seksu mój mąż ma takie pomysły że zadowolił by najbardziej wymagające tylko że nie ma między nami tego czego ja chcę...czułości, rozmowy o byle czym itd.A po seksie jest zwykle telewizor...zero romantyzmu....czasami chce mi się nad sobą płakać no ale cóż to już mój problem i narazie kombinuję jak go rozwiązać
general
Początkująca

Postprzez dzo » 29 paź 2011, o 18:15

general napisał(a):u mnie to jest trochę skomplikowane niby wszystko dobrze ale jednak czegoś brakuje chodzi o ....alkohol.Nie mówię że mój mąż jest alkoholikiem nie upija się do nieprzytomności ale codziennie wieczorem pije piwo,kłuciliśmy się z tego powodu bardzo wiele razy i nic nie wskórałam myślałam że jak nie będę mu dawać to coś zmieni ale jak narazie nic.Nie wiem co się z nami dzieje ale wiem jedno nie jest tak jak na początku...nie wiem co robić, a co do seksu mój mąż ma takie pomysły że zadowolił by najbardziej wymagające tylko że nie ma między nami tego czego ja chcę...czułości, rozmowy o byle czym itd.A po seksie jest zwykle telewizor...zero romantyzmu....czasami chce mi się nad sobą płakać no ale cóż to już mój problem i narazie kombinuję jak go rozwiązać

rozstań się z nim ;)
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez Luśka » 1 lis 2011, o 19:28

rozstań się z nim??? ale porada...
lepiej porozmawiać, jak to nie pomaga to jakieś poradnie małżeńskie..poza tym piwko wieczorem to chyba nie jest duży grzech??? no chyba że pije się powyżej 2 dziennie, wtedy to już alkoholizm.. poza tym jak będziesz się z nim kłóciła o piwo to on na złość będzie to robił :)
więc lepiej odpuść, albo sama pij z nim to piwko, wtedy może zrozumie że Cię to bardzo denerwuje...
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Postprzez dzo » 1 lis 2011, o 19:33

Luśka napisał(a):rozstań się z nim??? ale porada...

to był sarkazm ;)
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez Luśka » 1 lis 2011, o 19:43

z wiki : sarkazm to spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś; złośliwość, wyraz pogardy...
ludzie tu piszą żeby otrzymywać porady a nie żebyś była wobec nich złośliwa
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Postprzez dzo » 1 lis 2011, o 19:46

BTW. ja wiem co to jest sarkazm i nie musisz mi definicji tu podawać ;) ;)
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez Luśka » 1 lis 2011, o 19:53

to jak już wiesz to nie używaj :) tym bardziej że jestes tu moderatorem i powinnaś świeci przykładem :)
Obrazek
Obrazek
Luśka
Moderatorka

Następna strona

Powrót do Seks i antykoncepcja