forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Czy Wasi mężowie (partnerzy) zaspokajają Was w seksie?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.

Re: Czy Wasi mężowie (partnerzy) zaspokajają Was w seksie?

Postprzez dzo » 1 lis 2011, o 20:01

świecę jak żarówa 8-) 8-)
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Reklama

Postprzez Lily of the Valley » 9 kwi 2012, o 13:39

Zaspokajają... dziwne słowo. Do tej pory uczymy się siebie, docieramy :fallinlove , próbujemy czegoś nowego, np. pozycji. Oboje jesteśmy dość zieloni w tych sprawach, ja miałam, oprócz niego jeszcze jednego, ale takiego, z którym kochałam się bardzo krótko i bez zabezpieczenia (głupota do potęgi N, nieodpowiedzialny partner, moja naiwność). Można powiedzieć, że mnie zaspokaja, chociaż nie przepadam za takim nazewnictwem.
Lily of the Valley

Postprzez pstro » 12 kwi 2012, o 01:56

Luśka napisał(a):rozstań się z nim??? ale porada...
lepiej porozmawiać, jak to nie pomaga to jakieś poradnie małżeńskie..poza tym piwko wieczorem to chyba nie jest duży grzech??? no chyba że pije się powyżej 2 dziennie, wtedy to już alkoholizm.. poza tym jak będziesz się z nim kłóciła o piwo to on na złość będzie to robił :)
więc lepiej odpuść, albo sama pij z nim to piwko, wtedy może zrozumie że Cię to bardzo denerwuje...

A jak ktoś nie lubi kłaść się do łóżka z kimś cuchnącym piwskiem? To jest brak szacunku dla partnera. Jednak zgadzam się, że nie jest rozwiązaniem rozstanie się, ale zadbanie o siebie. Sporo mądrych rad można znaleźć w książce Projekt szczęśliwe małżeństwo Hala i Jenny Runkel. Zachęcają oni do odkłamania mitów o małżeństwie, do zadbania o siebie, do otwartego wyrażania pragnień. Pokazują jak to robić.
pstro
Miła Kobietka

Postprzez ireth » 8 maja 2012, o 16:51

Pstro, masz rację. Osoby, które są pewne swojej wartości, akceptują się, nie muszą "zawisać" emocjonalnie na partnerze. Czują się dobrze ze sobą i nie oczekują, że ktoś je dokocha. Nie tylko Projekt szczęśliwe małżeństwo bym poleciła, ale jeszcze Kobiety, które kochają za bardzo Robin Norwood.
Ulubione: Pocket God
ireth
Miła Kobietka

Poprzednia strona

Powrót do Seks i antykoncepcja