Czy to początek końca? Pomocy!!

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Re: Czy to początek końca? Pomocy!!

Post autor: sylwia1991 »

Zadzwonił i normalnie zaczął rozmawiać :) a jeszcze kilka dni temu miał pretensje. Czasem trzeba przeczekać i być wytrwałym.
dzo

Post autor: dzo »

o widzisz :)
Awatar użytkownika
Slave
Jestem tu nowa :)

Post autor: Slave »

Jestem w Twoim wieku i tez jestem w związku tyle, że 4-letnim no i partnera mam na miejscu. Czasami przechodzę podobne sytuacje.. jakaś drobnostka, żart przeobraża się w jakiś bolesny konflikt, który wcale nie che się łatwo i szybko rozwiązać. Czasami wymaga ostrych, słów, krzyków itd. Ale trzeba o tym pogadać, zacisnąć zęby i najważniejsze - cierpliwość jeśli coś jest nie tak daj czas partnerowi ale i sobie żeby móc poukładać to i owo.
Slave.
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Post autor: sylwia1991 »

Czasem jest lepiej odpuścić nie naciskać nie zawracać głowy. dać czas żeby partner mógł pomyśleć.
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

sylwia1991 pisze:Czasem jest lepiej odpuścić nie naciskać nie zawracać głowy. dać czas żeby partner mógł pomyśleć.
Oczywiście, że tak. Bo inaczej facet może pomyśleć, że jesteśmy jakieś opętane :D
Porcelain

Post autor: Porcelain »

miałam dokładnie identyczna sytuację
ODPOWIEDZ