Czy podążacie za modą?

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
Dawid2003_pl
Jestem tu nowa :)

Re: Czy podążacie za modą?

Post autor: Dawid2003_pl »

Można podążać za modą ale do czasu, kiedy nie odbiega to od korzystnego wyglądu.
Ostatnio zmieniony wt mar 20, 2012 2:06 pm przez Dawid2003_pl, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ewelina86

Post autor: ewelina86 »

Kurde... u mnie jakoś to tak naturalnie wychodzi. Ubierając się w markowych sklepach mówię o sieciówkach nie sposób ominąć modowe trendy patrz - styl marynarski, paski, trendy w kolorach teraz cytrusowy... Takich rzeczy jest dużo i nie sposób je ominąć.
A co do trendy sieciówek to polecam odpowiedzić Diverse moje najnowsze odkrycie, nowa kolecja jest super, zaskoczona jestem bo nie wiedziałam że można znaleźć tam ciuszki imprezowe i codzienne dla kobietki takiej jak ja tj. mocno po 20 ;-D
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Ja uwielbiam modę jako taką bo nie podążam ślepo za tym co akurat jest modne w danym sezonie. Noszę to co mi się podoba i w czym czuję się dobrze i nieważne że wczoraj już z mody wyszło ;). Uwielbiam buszować po second-handach i wynajdywać perełki. Ostatnio złowiłam torebkę Mulberry,wartą jakieś 2000zł i dałam za nią 4,50 zł :D . Jak dla mnie,podążać ślepo za modą to wyglądać jak miliony dziewczyn w Polsce a przecież chodzi o to żeby się wyróżniać. pozdrawiam
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
dzo

Post autor: dzo »

mycha25 pisze:Ja uwielbiam modę jako taką bo nie podążam ślepo za tym co akurat jest modne w danym sezonie. Noszę to co mi się podoba i w czym czuję się dobrze i nieważne że wczoraj już z mody wyszło ;). Uwielbiam buszować po second-handach i wynajdywać perełki. Ostatnio złowiłam torebkę Mulberry,wartą jakieś 2000zł i dałam za nią 4,50 zł :D . Jak dla mnie,podążać ślepo za modą to wyglądać jak miliony dziewczyn w Polsce a przecież chodzi o to żeby się wyróżniać. pozdrawiam

święta racja 8-)
smutny aniołek
Fajna Kobietka

Post autor: smutny aniołek »

Ja również nie podążam ślepo za modą, ot lubię nowe ciuszki jak kazda z nas, ale stawiam raczej na to, co mi sie podoba;)
Alkakot

Post autor: Alkakot »

ja również stawiam na wygodę no i nie ukrywam , że dosyć mocno eksploatuje ulubione ubrania tak więc jakość materiałów musi też być bardzo dobra, od lat jestem wierna diversowi i nigdy się na nim nie sparzyłam w ubiegły wekend odwiedziłam ich sklep i nową kolekcje i aż mi się buzia sama umiechała, wyszłam z wielka siata zakupów i w rewelacyjnym nastroju ;)
tusia25

Post autor: tusia25 »

Ja na pewno się staram. Ogładam duzo pokazow w TV, inspiruja mnie katalogi z moda i gazeety uwielbiam:)
Miniczka

Post autor: Miniczka »

Ja na pewno sie staram:) wiadomo, pieniadze nie zawsze starczaja na te buty torebki spodnie ibuzeczki ktore chcialabym miec, no ale coz:) czasem i w lumpeksie mozna znalezc cos boskiego;)
migdałek

Post autor: migdałek »

ewelina86 pisze:Kurde... u mnie jakoś to tak naturalnie wychodzi. Ubierając się w markowych sklepach mówię o sieciówkach nie sposób ominąć modowe trendy patrz - styl marynarski, paski, trendy w kolorach teraz cytrusowy... Takich rzeczy jest dużo i nie sposób je ominąć.
A co do trendy sieciówek to polecam odpowiedzić Diverse moje najnowsze odkrycie, nowa kolecja jest super, zaskoczona jestem bo nie wiedziałam że można znaleźć tam ciuszki imprezowe i codzienne dla kobietki takiej jak ja tj. mocno po 20 ;-D
Też nie mogę obojętnie ominąć kolorowych wystaw i zajrzeć do sklepu z tęczą barw :D Niestety moda to moja słabość. Diverse ma zawsze ekstra window i jeszcze się tak nie zdarzyło, żeby któraś bluzeczka czy torebka mnie nie zaciągnęła do kasy :P :D
Avlo_pl

Post autor: Avlo_pl »

króliczek8982 pisze:Drogie koleżanki czy podążacie za modą nosicie to co jest modne w sezonie czy raczej ubieracie się w to co wam się podoba?

Ślepe podążanie za modą może być zgubne, ponieważ w ten sposób nigdy nie odszuka się własnego stylu, ponieważ będziemy ubierały tylko to co nakazują nam najnowsze trendy. lepiej wykreować swój własny styl, który będzie naszą wizytówką, a do tego dobierać pasujące komponenty z wybiegów mody.
Awatar użytkownika
EvilGirl^^
Miła Kobietka

Post autor: EvilGirl^^ »

Ja też lubię się modnie i fajnie ubrać, i często szukam konkursów gdzie można wygrać coś fajnego a ostatnio znalazłam ten, polecam .....

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Być kobietą, być kobietą......
fotoplastikon

Post autor: fotoplastikon »

......................
Ostatnio zmieniony wt lip 17, 2012 6:01 pm przez fotoplastikon, łącznie zmieniany 1 raz.
Martii

Post autor: Martii »

Lubię mieć na sobie coś modnego w danym sezonie :) Ale w niektórych sprawach to cenię bardziej jakość i wygodę, np. w kosmetykach (żeby były sprawdzone) albo w zakupach bielizny, kupuje tylko kris line ze względu na swoją rozmiarówkę. Czasem ponadczasowość i tak wygrywa, a ostatnio wyszargałam nawet z szafy starą sukienkę, która teraz znów jest w modzie :D
mastylla
Miła Kobietka

Post autor: mastylla »

Zawsze ubieram się w to w czym się dobrze czuję. Nigdy nie kupuję "bo jest modne". Wygląda się wtedy jak klon połowy ulicy.
http://perelkowy-swiat.ptaknet.pl/ - blog o kosmetykach i nie tylko. Zapraszam.
PlejadaSosnowiec

Post autor: PlejadaSosnowiec »

Każdy powinien znaleźć swój własny styl, niezależnie od tego jaka moda obecnie panuje ;) Dlatego zachęcam Was do tego, żebyście 14 sierpnia wpadły i pobuszowały po nowootwartych sklepach w Plejadzie w Sosnowcu! Zara, Stradivarius, Bershka i Pull&Bear to marki, wśród których każda znajdzie coś dla siebie. Do zobaczenia w przyszły wtorek ;)
artikos

Post autor: artikos »

Bardzo lubię mode. Zawsze szukam niepowtarzalnych ubrań, dlatego też często robię zakupy w internecie. Korzystam również z rad stylisty! http://www.twoj-wizerunek.com/ Bardzo polecam!
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

Ja zawsze noszę to, w czym czuję się dobrze i co mi się podoba. Nie zwracam uwagi na modę :-)
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
ania19861

Post autor: ania19861 »

Przede wszystkim ubieram to co pasuje do mojej sylwetki, urody, fryzury, mojego nastawienia aktualnego, jest odpowiednie do danej sytuacji...Oczywiście na modę też zwracam uwagę, ale nie robię nic na siłę. Lubię eksperymentować ;)Ponieważ czasami niektóre modowe trendy nie nadaj się zupełnie do mnie!!!
Ciepłe i zawsze funkcjonalne polary

proszę nie spamować
Przepiękne kolczyki u nas najtaniej!!!
Arowana14

Post autor: Arowana14 »

Każdy stara się podążać za modą :) Ja np. lubię przeglądać różne stronki o modzie i z nich czerpać inspiracje. Moja ulubiona to ........Codziennie pojawia się tam wiele fajnych obrazków z mega modnymi ubraniami czy makijażami :)

proszę nie spamować
Agnieszka301

Post autor: Agnieszka301 »

Śledzę nowinki w modzie ale zawsze staram się wybrać coś co pasuje do mnie i mojego stylu:)
ankaaa

Post autor: ankaaa »

No, tak w podążaniu za modą najważniejsza jest kwestia finansowa. Każda dziewczyna wie, jak się ubrać, tylko nie zawsze mamy na to kasę. Dlatego staram się ubierać na wyprzedażach i w outletach. Ostatnio odkryłam nowy outlet w Maximusie pod warszawą. Nazywa się Family Outlet i mają tam naprawdę świetne ceny.
Oczarovana_pl
Miła Kobietka

Post autor: Oczarovana_pl »

Warto za nią podąza, ale nie slepo. Kazdy powinin miec swoj styl i zasady. Moda moze tylko podpowiadac nam wybory. :)
sabrina255

Post autor: sabrina255 »

Muszę przyznać, że podążam za modą i staram się tego nie zaniedbywać. Ale w szafie mam parę klasycznych rzeczy, które łączę z rzeczami modnymi w danym sezonie. Jest to dobre wyjście z takiej sytuacji. Najważniejsze jest nie zapominać o swoim stylu i zawsze pamiętać o umiarze. W tej kwestii łatwo przekroczyć granice dobrego smaku :)
ona-3-slask
Fajna Kobietka

Post autor: ona-3-slask »

ja nie podązam
bo to co mi sie podoba to nie zawsze mi pasuje albo widze to coi na siebie bym nie włozyła

ubieram sie trak by mi było wygodnie

latem to nosiłam tuniki+getry
albo jeansowe spodnie do kolan+bluzka

niestety ja jestem uwiązana przy dzieciach
jak z nimi chodze to patrze na ciuchym,buty
ale nie zawsze mam jak przymierzyc
albo czesto im kupuje zamiast sobie

a ze pewien wiek juz przekroczyłam... :roll: to teraz ...zaczynam sie czuc kobieco,duyzo bym chciała zmienic
metamorfoza mi sie marzy...
na wątku odn fotek dałąm swoje zdjecia 2

hmm ciekawe na iule wg WAs wyglądam
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

ona-3-slask pisze:ja nie podązam
bo to co mi sie podoba to nie zawsze mi pasuje albo widze to coi na siebie bym nie włozyła

ubieram sie trak by mi było wygodnie

latem to nosiłam tuniki+getry
albo jeansowe spodnie do kolan+bluzka

niestety ja jestem uwiązana przy dzieciach
jak z nimi chodze to patrze na ciuchym,buty
ale nie zawsze mam jak przymierzyc
albo czesto im kupuje zamiast sobie

a ze pewien wiek juz przekroczyłam... :roll: to teraz ...zaczynam sie czuc kobieco,duyzo bym chciała zmienic
metamorfoza mi sie marzy...
na wątku odn fotek dałąm swoje zdjecia 2

hmm ciekawe na iule wg WAs wyglądam
Jesteś ładną kobietą tylko chyba troszkę zmęczoną ;) .W długich włosach wyglądasz zdecydowanie lepiej i młodziej.Myślę że przydałyby się jakieś maseczki dla zmeczonej cery i inny makijaż np.delikatna kreska,tusz,trochę różu by ożywić buzię.Znajdź dla siebie czasem wolny wieczór i zrób sobie domowe spa,zrelaksuj się :)
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
ODPOWIEDZ