Tak się składa, że też się wybrałam na to do kina i bardzo mi się podobałoAldonka09 pisze:Ostatnio zachwyciłam się filmem "To tylko seks" z Milą Kunis i Justinem Timberlakiem... Kto nie widział niech prędko obejrzy
Czy lubicie komedie romantyczne?
-
WeselneZaplecze
Re: Czy lubicie komedie romantyczne?
Może się pokuszę i też obejrzę.
Ja widzialam wczoraj i naprawde smieszy
mnie zniszczylo jak Justin wymawial alfabet 

-
Lily of the Valley
Kiedyś nie, teraz tak. Najbardziej lubię "Listy do M." oraz "Sztukę zrywania". Ale nie oglądam nałogowo. Jak się trafi jakaś fajna komedia romantyczna, to obejrzę. Ale nie wszystko, jak leci.
Też mi się bardzo podobał!Aldonka09 pisze:Ostatnio zachwyciłam się filmem "To tylko seks" z Milą Kunis i Justinem Timberlakiem... Kto nie widział niech prędko obejrzy
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
- MonikaKosmyk
- Miła Kobietka
Uwielbiam komedie romantyczne, oglądam prawie każdy jaki wchodzi
Obecnie planuje zobaczyć "Połów szczęścia w Jemenie"
Szydełkowe prace babci Asi http://tnij.org/5etm
-
helenka814
- Miła Kobietka
lubię oglądać takie filmy, odrywają mnie od rzeczywistości, tej szarej z którą spotykam się na codzień.
Uwielbiam takie filmy, to chyba moj ulubiony gatunek 
A możesz coś polecić?orzeszek pisze:Uwielbiam takie filmy, to chyba moj ulubiony gatunek
oczywiście
komedie romantyczne najlepsze
polecam ,,Wciąż ją kocham '' 
ja wczoraj oglądałam "To znowu ty''.
Polecam bo nawet jak sama oglądałam to się uśmiałam
Polecam bo nawet jak sama oglądałam to się uśmiałam
Uwielbiam !
Mam kilka ulubionych pozycji, takie jak niezastąpiona Bridget Jones i jej pogoń za rozumem. Kocham ten film, tą postać, aktorów. Nie wiem czy kiedykolwiek znudzi mi się ten film...Poza tym Cztery wesela i pogrzeb - można się popłakać ze śmiechu. Wszystkie komedie romantyczne, w których gra Hugh Grant.
Polecam bardzo fajny film - Something borrowed - Pożyczony narzeczony. Jest i ksiązka i film - oba przecudne.
Mam kilka ulubionych pozycji, takie jak niezastąpiona Bridget Jones i jej pogoń za rozumem. Kocham ten film, tą postać, aktorów. Nie wiem czy kiedykolwiek znudzi mi się ten film...Poza tym Cztery wesela i pogrzeb - można się popłakać ze śmiechu. Wszystkie komedie romantyczne, w których gra Hugh Grant.
Polecam bardzo fajny film - Something borrowed - Pożyczony narzeczony. Jest i ksiązka i film - oba przecudne.
-
trolta
Przez naszych reżyserów nie spojrzę na komedię romantyczną przez kilka ładnych lat. Jak można non toper kręcić komedie romantyczne i to w dodatku z tymi samymi aktorami.
Podbijam. Potrzebuję coś na doła. mam dziś tragicnzy nastrój. jakiś kryzys uczuciowy i nie wiem co jeszcze...
Co można obejrzeć na poprawę?
- kokoszanel
- Super Gaduła
Kocha Lubi SzanujeRey pisze:Podbijam. Potrzebuję coś na doła. mam dziś tragicnzy nastrój. jakiś kryzys uczuciowy i nie wiem co jeszcze...
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł,
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
-
Pomarańczka
- Miła Kobietka
Moje dzisiejsze PMS mogę podciągnąć pod doła. Też obejrzę! 
Ja lubię, ale takie najlepiej mało rzewne.... Daję nam rok, bardzo mi się podobało...
Ja bardzo lubię, jak mąż wychodzi pograć w piłkę z kolegami to ja sobie robię wieczór z lodami i komedią romantyczną, miło tez iść na komedie z przyjaciółką do kina na babski wieczór 
-
Pomarańczka
- Miła Kobietka
Brankala, najlepiej! Ja uwielbiam takie babskie wypady. Ale teraz w kinie nic ciekawego nie ma na babski wieczór. Czekamy na jakąś babską komedię, a co! 
No to już niedługo! Widziała któraś trailer do Kochaj! ? Idealny na babski wieczór, zwariowany film o przyjaźni, miłości... Premiera wypada 3 czerwca, czyli akurat w piątek na dobry weekendu początek ^^ 
Ja idę w przyszłą środę z przyjaciółka na Kochaj
bo tak jak pisałam mąż ma piłkę to ja idę tez miło spędzić wieczór
Jestem bardzo ciekawa tej komedii 
Ja też myślałam, żeby poczekać, aż przejdą te tłumy, ale jednak co weekend to weekend,... U mnie jest tak, że w tygodniu ciężko się spotkać, bo każda ma pracę, dzieci, ale sobota jakoś się zwykle udaje 
-
Pomarańczka
- Miła Kobietka
Zwiastun ciekawy. Fajnie, że gra Kożuchowska, ostatnio o niej bardzo głośno. 
Jak na moje oko, idealny film na Lejdis Night!
Jak na moje oko, idealny film na Lejdis Night!
Sposób na teściową był fajny.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Ja w ogóle lubię filmy i się tym interesuje... dla mnie komedie romantyczne są dość tendencyjne, czasami aż płytkie. Choć czasem można coś dobrego znaleźć 
chirurgia intymna - intymnie bez problemów