Czy lubicie komedie romantyczne?
-
oOosylwiaoOo
Re: Czy lubicie komedie romantyczne?
Oj... to widzę, że nie tylko Ty masz ten problem 
- JakTakJakNie
- Jestem tu nowa :)
ja na listy do m. miałam iść ze względu na Sthura, ale dowiedziałam się, że to komedia romantyczna i zrezygnowałam
A więc chyba się domyślacie, że nie cierpię komedii romantycznych
-
oOosylwiaoOo
A jeśli można wiedzieć... dlaczego nie lubisz komedii romantycznych ??JakTakJakNie pisze:ja na listy do m. miałam iść ze względu na Sthura, ale dowiedziałam się, że to komedia romantyczna i zrezygnowałamA więc chyba się domyślacie, że nie cierpię komedii romantycznych
-
Hakiruono
Może i mam dziwny gust, ale nie przepadam za komediami. Jakoś mnie nie bawią.
-
dzo
ale masz na myśli komedie romantyczne czy wszystkie komedie po prostu ??Hakiruono pisze:Może i mam dziwny gust, ale nie przepadam za komediami. Jakoś mnie nie bawią.
-
Aldonka09
Uwielbienie dla komedii romantycznych to chyba nieodłączna część bycia kobietą
Ostatnio zachwyciłam się filmem "To tylko seks" z Milą Kunis i Justinem Timberlakiem... Kto nie widział niech prędko obejrzy 
-
oOosylwiaoOo
Oglądałam ten film:) Ma naprawdę ciekawe sceny:D
i śmieszne sytuacje:)
-
arcticone
z komedii romantycznych to szczególnie kocham "Prosto w serce". Poza tym raczej nie oglądam, bo zawsze na nich rycze 
-
arcticone
Bo oglądasz jakieś szityHakiruono pisze:Może i mam dziwny gust, ale nie przepadam za komediami. Jakoś mnie nie bawią.
-
krecik88
Aldonka09 pisze:Uwielbienie dla komedii romantycznych to chyba nieodłączna część bycia kobietąOstatnio zachwyciłam się filmem "To tylko seks" z Milą Kunis i Justinem Timberlakiem... Kto nie widział niech prędko obejrzy
byłam na tym w kinie, super film!!:) poza tym lubię bardzo komedie romantyczne;)
-
WeselneZaplecze
Tak się składa, że też się wybrałam na to do kina i bardzo mi się podobałoAldonka09 pisze:Ostatnio zachwyciłam się filmem "To tylko seks" z Milą Kunis i Justinem Timberlakiem... Kto nie widział niech prędko obejrzy
Może się pokuszę i też obejrzę.
Ja widzialam wczoraj i naprawde smieszy
mnie zniszczylo jak Justin wymawial alfabet 

-
Lily of the Valley
Kiedyś nie, teraz tak. Najbardziej lubię "Listy do M." oraz "Sztukę zrywania". Ale nie oglądam nałogowo. Jak się trafi jakaś fajna komedia romantyczna, to obejrzę. Ale nie wszystko, jak leci.
Też mi się bardzo podobał!Aldonka09 pisze:Ostatnio zachwyciłam się filmem "To tylko seks" z Milą Kunis i Justinem Timberlakiem... Kto nie widział niech prędko obejrzy
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
- MonikaKosmyk
- Miła Kobietka
Uwielbiam komedie romantyczne, oglądam prawie każdy jaki wchodzi
Obecnie planuje zobaczyć "Połów szczęścia w Jemenie"
Szydełkowe prace babci Asi http://tnij.org/5etm
-
helenka814
- Miła Kobietka
lubię oglądać takie filmy, odrywają mnie od rzeczywistości, tej szarej z którą spotykam się na codzień.
Uwielbiam takie filmy, to chyba moj ulubiony gatunek 
A możesz coś polecić?orzeszek pisze:Uwielbiam takie filmy, to chyba moj ulubiony gatunek
oczywiście
komedie romantyczne najlepsze
polecam ,,Wciąż ją kocham '' 
ja wczoraj oglądałam "To znowu ty''.
Polecam bo nawet jak sama oglądałam to się uśmiałam
Polecam bo nawet jak sama oglądałam to się uśmiałam
Uwielbiam !
Mam kilka ulubionych pozycji, takie jak niezastąpiona Bridget Jones i jej pogoń za rozumem. Kocham ten film, tą postać, aktorów. Nie wiem czy kiedykolwiek znudzi mi się ten film...Poza tym Cztery wesela i pogrzeb - można się popłakać ze śmiechu. Wszystkie komedie romantyczne, w których gra Hugh Grant.
Polecam bardzo fajny film - Something borrowed - Pożyczony narzeczony. Jest i ksiązka i film - oba przecudne.
Mam kilka ulubionych pozycji, takie jak niezastąpiona Bridget Jones i jej pogoń za rozumem. Kocham ten film, tą postać, aktorów. Nie wiem czy kiedykolwiek znudzi mi się ten film...Poza tym Cztery wesela i pogrzeb - można się popłakać ze śmiechu. Wszystkie komedie romantyczne, w których gra Hugh Grant.
Polecam bardzo fajny film - Something borrowed - Pożyczony narzeczony. Jest i ksiązka i film - oba przecudne.
-
trolta
Przez naszych reżyserów nie spojrzę na komedię romantyczną przez kilka ładnych lat. Jak można non toper kręcić komedie romantyczne i to w dodatku z tymi samymi aktorami.
Podbijam. Potrzebuję coś na doła. mam dziś tragicnzy nastrój. jakiś kryzys uczuciowy i nie wiem co jeszcze...
Co można obejrzeć na poprawę?
- kokoszanel
- Super Gaduła
Kocha Lubi SzanujeRey pisze:Podbijam. Potrzebuję coś na doła. mam dziś tragicnzy nastrój. jakiś kryzys uczuciowy i nie wiem co jeszcze...
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł,
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel