Ćwiczenia
-
Ossa
Re: Ćwiczenia
Ja jakoś nie potrafię ćwiczyć w domu.. Zawsze znajdę jakiś pretekst, żeby zrezygnować z ćwiczeń na rzecz jakiegoś milszego zajęcia. Dlatego chodzę na siłownię. Nic mnie nie rozprasza a nawet pomaga taka atmosfera jak wszyscy ćwiczą. A już zajęcia grupowe to w ogóle 
-
mycha78
A ja ćwiczę palce na klawiaturze
i stosuję dietę "morską"... chodzę i powtarzam "morze bym coś zjadła"
. A tak poważnie, to przerwałam spinning i zbieram się od jakiegoś czasu żeby zacząć od nowa!
-
dzo
ja już wielokrotnie postanawiałam sobie że będę brzuszki wieczorem robić ale niestety na postanowieniach przeważnie się kończyło
wiosna idzie to może w końcu się zmobilizuję
wiosna idzie to może w końcu się zmobilizuję
-
superpiekara
ja polecam bieganie!! podczas biegania wszystkie mięśnie pracują i można spalić dużo kalorii no i tkanki tłuszczowej:) oprócz tego pozytywnie wpływa na zdrowie:] ja zaczynałam od bardzo krótkich dystansów takich 15-20 min przez 3 dni a potem 30 min i tak zwiększałam cobie czas i bardzo mi pomogło:)
-
dzo
taa
ja kiedyś wieczorem poszłam pobiegać
i po 15 min jak wróciłam do domu to byłam na wpół przytomna
masakra jakaś ale dla mnie te 15 min na początek to dużo (mam na myśli tu ciągły bieg bez stawania )
masakra jakaś ale dla mnie te 15 min na początek to dużo (mam na myśli tu ciągły bieg bez stawania )
-
kora453
Bieganie to super sprawa, ja uwielbiam, jak po zimie trochę nabieram kondycję to biegam nawet godzinę. Jedyny problem dla mnie to to że maleją mi piersi od biegania! używam jakiś dobrych staników sportowych które mają mi utrzymywać, ale to nie do końca działa...! Uwielbiam biegać więc nie da się mnie od tego powstrzymać, ale piersi mogłyby pozostać na swoim miejscu! 
-
dzo
toś mnie teraz przestraszyła z tymi malejących piersiamikora453 pisze:Bieganie to super sprawa, ja uwielbiam, jak po zimie trochę nabieram kondycję to biegam nawet godzinę. Jedyny problem dla mnie to to że maleją mi piersi od biegania! używam jakiś dobrych staników sportowych które mają mi utrzymywać, ale to nie do końca działa...! Uwielbiam biegać więc nie da się mnie od tego powstrzymać, ale piersi mogłyby pozostać na swoim miejscu!
Mam nadzieję że mi nie będą malały bo mam zamiar biegać
-
Ossa
Ja chodzę do klubu fitness. Na zwykłe ćwiczenia, ale też czasem się skuszę na jakieś fajne grupowe 
-
Tusia
przeglądając wirtualną polskę ostatnio wpadłam na zestawy ćwiczeń na różne partie ciała - może jednak się wspólnie zmotywujemy 
Sama tez mam z tym problem :/
tu ćwiczenia:
http://pieknoirelaks.wp.pl/kat,1025627,aktywni.html
Sama tez mam z tym problem :/
tu ćwiczenia:
http://pieknoirelaks.wp.pl/kat,1025627,aktywni.html
-
roksanna
No ja się zgodzę, że bieganie to jednak super sprawa
Nie wymaga jakiegoś specjalnego przygotowania i można je trenować kiedy tylko przyjdzie nam na to ochota. Byle tylko mieć odpowiednie obuwie i niekrępujące ubranko.
-
Lady_Sisi
Re: Jakie ćwiczenia?
A ja stwierdzam, że pływanie jest super mega na odchudzanie. A dodatkowo wspomagane bieganiem czy fitnessem na pewno przyniesie szybki i spodziewany efekt. Tylko trzeba też pamiętać, żeby mieć dobre obuwie do ćwiczeń (no i strój) bo ja jakiś czas temu obtarłam sobie strasznie stopy i musiałam na trochę przerwać ćwiczenia... Dlatego jak coś to dobre buty i fajne, sportowe ubrania są na ....
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
babuszka
a ja ćwiczę na obitreku i to już od roku
...
juz mi tak weszło w krew, że stało się normalnym zwyczajem i jak nie poćwicze to się dziwnie czuję.
proszę nie spamować
juz mi tak weszło w krew, że stało się normalnym zwyczajem i jak nie poćwicze to się dziwnie czuję.
proszę nie spamować
Ja codziennie rano się rozciągam, robię brzuszki i już widzę drobne efekty(2 tyg)! Dodatkowo walczę z cellulitem, więc zdecydowałam się na najnowszy Detocell Slim Effect, który działa 24h/dobę i znacznie poprawia mi przemianę materii!:)
A ja od kilku miesięcy chodzę na siłownię. Zauważyłam że mam lepszą wydolność organizmu, nie jestem już tak senna i mam energię do codziennego działania - co wcześniej nie było takie oczywiste.
Post moderowany
Post moderowany
Ostatnio zmieniony wt lip 23, 2013 3:53 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
No i brawo dziewczyny. Ja zabieram się za ćwiczenie..... ale ciężko mi to idzie. Zwyczajne lenistwo. Chciałoby się schudnąć PARE kg, ale bez wysiłku nie da się
. Przydałby się mega kopniaczek

wg mnie idealnym kopniakiem jest dokładnie ogladanie siebie w lustrze 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Świetny pomysł 
wiesz
na mnie skutkuje 
a teraz jeszcze u mnie zbliżają sie dwa wesela.. więc dodatkowa motywacja by zadbać o siebie
a teraz jeszcze u mnie zbliżają sie dwa wesela.. więc dodatkowa motywacja by zadbać o siebie
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Przede mną też wesele. W sierpniu. Czasu niewiele. Ale gdyby się porządnie wziąć......
Dziewczyny jak chcecie schudnąć i się "ujędrnić" polecam tylko i wyłącznie joge, zumba itp. odpadają- ledwo się po nich ruszać mogłam a efektów brak. Duży wybór mat do jogi ma sklep www.jogastyl.pl tam się zaopatruje. I muszę się pochwalić- schudłam już 4kg!!!
dużo ćwiczeń aerobicznych+ basen i jest rewelacyjnie 
Dobre markowe ubrania sportowe znaleźć można na SPAM . Chyba największy sklep internetowy z tego typu rzeczami.
Ostatnio zmieniony czw lip 04, 2013 9:24 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
fotograf ślubny warszawa
Ja oprócz ćwiczeń z Ewą
zaczęłam tez biegać, początkowo było trudno, zadyszka szybko łapała, bolały uda, ale z czasem było coraz lepiej. Chciałam bardziej nadzorować trening, ale trudno samemu wyczuć jakim tempem się biegnie
teraz mi np. bardzo pomaga pulsometr (przykładowo taki), ułatwia trening, bo pomaga kontrolować ciało i zmiany, jakie w nim zachodza w trakcie ćwiczeń 
Ostatnio zmieniony czw lip 04, 2013 2:08 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Finess_com_pl
- Miła Kobietka
Codziennie rano biegam pół godziny i wykonuje ćwiczenia rozciągające. A do tego robie szóstkę weidera.
http://www.finess.com.pl/ - wyjątkowe kosmetyki
- lulumiranda
- Fajna Kobietka
Zapisałam się na wakacje na siłownię.
Mam sporo zaległości, ale myślę, że do sierpnia uda się zrealizować cel i wrócić do 18 BMI.
Mam sporo zaległości, ale myślę, że do sierpnia uda się zrealizować cel i wrócić do 18 BMI.
Ostatnio zmieniony śr paź 02, 2013 12:15 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam