forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Ćwiczenia

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.

Re: Ćwiczenia

Postprzez kinius33 » 30 sie 2009, o 11:46

Ja ćwiczę co 2- 3 dni z Tamilee Webb "Ja chcę mieć takie ciało". Od znajomej dziewczyny, która jest po szkoleniach na instruktora aerobiku, tylko już nie pracuje dowiedziałam się, że mięśnie potrzebują odpoczynku przynajmniej jednego dnia przed kolejną dawką ćwiczeń :)
kinius33
Miła Kobietka

Postprzez weronika_p » 4 wrz 2009, o 09:29

Najtrudniejsza w tym wszystkim jest chyba motywacja do ćwiczeń... często odpuszczamy sobie wysiłek fizyczny, poddajemy się i ogarnia nas lenistwo! A to należy zmienić! :woman
Kobieta jest arcydziełem wszechświata!
weronika_p
Początkująca

Postprzez evka » 4 wrz 2009, o 12:05

I co juz nie jestes leniwa? :diabel
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez evka » 4 wrz 2009, o 12:07

Ja jezdrze na rowerze spacery z dziecmi ostatnio rowniesz raz w tyg. uczeszczam na basen i jestem w trakcie wybierania rolek dla siebie wiec lenistwo mnie nie ogarnia ;) :rower :happy
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez puma.31 » 21 wrz 2009, o 13:24

Ja obecnie jeżdżę na rowerku stacjonarnym w domku :)) i robie brzuszki na kołysce jest sper odciaza sie kregosłup i szyje i pracuja tylko miesnie brzucha jest rewelacyjna polecam kupilam ja na allegro i naprawde nie jest droga a bardzo dobra kiedys pan na silowni mi ja plecił na aerobik juz chodzilam ale chyba za duzo bo zostawalam po dwie godziny pod rzad najperw tbc a potem step i tak trzy razy w tygodniu w gruncie wychodzilo mi 6 godzin cwiczen tygodniowo i do tego jeszcze rowerek w domku nie polecam tak nadmiernego wysilku zerwalam sobie wiazadla w kolanie i dwa miechy przelezalam w lozku Aerobik tal ale z umiarem :)
puma.31
Początkująca

Postprzez milka89 » 5 paź 2009, o 15:51

Oczywiscie wszystko jest dla ludzi ale nie mozna przesadzac. Trzeba najpierw wyznaczyc sobie cel, bo jesli jest to spalanie tkanki tluszczowej to napewno trening aerobowy i interwalowy powinien byc polaczony z odpowiednim jedzeniem.
Jesli zalezy nam na sprawnosci i dobrym samopoczuciu to na pewno aerobik, a jesli chodzi o ksztaltowanie sylwetki to cwiczenia silowe. Cwiczenia silowe połączone z aerobowymi daja moim zdaniem najlepsze rezultaty :D
milka89
Początkująca

Postprzez lexie » 26 lis 2009, o 15:24

Ja kilka dni temu zaczęłam ćwiczyć, na razie tylko po parę minut, ale zawsze jakiś początek :)
lexie
Początkująca

Postprzez Sharlot » 26 lis 2009, o 16:35

ja cwicze codziennie gdy biegne do pracy;P zazwyczaj wychodze w ostatniej chwili i musze sie bardzo spieszyc;P a tak na powaznie to robie brzuszki i podnosze sztangi(narazie po4 kg ale planuje wiecej :D ) a na wiosne moze jakis rower albo jogging? ;)
Sharlot
Początkująca

Postprzez pstro » 8 gru 2009, o 04:00

Ja zaczęłam biegać. Chociaż pogoda ostatnio nie zachęca..
pstro
Miła Kobietka

Postprzez babsko » 3 sty 2010, o 15:36

Ja codziennie cwicze. Minimum pol godziny. Przedtem zazywam l-karnityne direct, ktora wzmacnia moje miesnie. Efekty sa niesamowite. I czuje sie swietnie. Moim zdaniem cwiczenia to jedyna droga do utrzymania fajnej sylwetki.
babsko
Miła Kobietka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Odchudzanie, dieta