forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

CoÅ› smutnego:(

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.

Re: CoÅ› smutnego:(

Postprzez wiczek » 27 sty 2011, o 23:56

okropne!! skąd to sie bierze u ludzi!! Ja nie mogę nawet słuchać takich wiadomości! Powinny być większe kary za bicie bezbronnych dzieci, czasem wręcz ich katowanie ,a już nie mówiąc o gwałtach!!!! pokazowe dożywocie!! może wtedy by się tacy ludzie zastanowili!!! A najgorsze jest to że coraz częściej w wiadomościach się słyszy o takim znęcaniu się nad dziećmi, nie mówiąc już o zwierzętach!!!! :cry:
wiczek
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Postprzez OnaUK87 » 14 wrz 2011, o 13:38

Jestem zdania że nabój do pistoletu kosztuje 20gr i problem z głowy dla takich ludzi a nie siedzenie potem na nasz koszt w więzieniu.
OnaUK87
Miła Kobietka

Postprzez sialala » 18 lis 2011, o 12:17

Zgadzam sie z Tobą OnaUK87. Uprzedzając pytanie "kto by sie podjął pociągniecia za spust?" - ja chetnie. Bo w tym wypadku to już nie jest zabicie człowieka, tylko sprzątniecie śmiecia. A sprzątać trzeba, przydałaby sie jakaś akcja "sprzątania świata". Może wtedy pomyśleliby 2 razy zanim ruszyliby niemowle.
sialala
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez CzarnowÅ‚osa<3 » 15 gru 2011, o 18:46

To jest jakaś choroba. Jak można coś takiego zrobić??? Nawet zwierzęta nie są tak podłe. Zabić. Ale najpierw katować.
Czarnowłosa<3
Miła Kobietka

Postprzez ferzana » 16 gru 2011, o 14:34

czytajac takie okropnosci dochdze do wniosku ze zasada "oko za oko",ktora panuje w krajach muzulmanskich jest calkowicie sluszna i na miejscu
poswiecaj tyle czasu na ulepszanie siebie ,abys nie mial go na krytyke innych
ferzana
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Cukiereczek19 » 16 sty 2012, o 00:12

Okrucieństwo ;( Przecież to są małe bezbronne istotki, bardzo kochane i niczym sobie na takie traktowanie nie zasłużyły ;/ Ludziom się przewraca w głowach ;///
' bo teraz należymy do siebie (...)
jesteś częścią mnie
i serio, życie bez Ciebie byłoby beznadziejne. ! ♥
Cukiereczek19
Fajna Kobietka

Postprzez Lily of the Valley » 14 kwi 2012, o 08:58

Czytając tego typu rzeczy, zaczynam żałować, że w Polsce nie ma kary śmierci. Za niektóre rzeczy nie ma wybaczenia. Dzieciobójcy, gwałciciele dzieci (i nie tylko), osoby męczące zwierzęta powinny umrzeć w tak sposób, w jaki skrzywdziły swoje ofiary.
Lily of the Valley

Postprzez gagar » 15 maja 2012, o 15:22

szok!!!!! ...........

treść zmieniona prze moderatora

proszę nie spamować
gagar
PoczÄ…tkujÄ…ca

Poprzednia strona

Powrót do Dziecko

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani Forumowiczki: Bing [Bot], Google [Bot]