Coś pozytywnego
-
Panna_M
Re: Coś pozytywnego
hanka32 ja modelka? raczej nie :/
Boczki, brzuszek, troche tego jest :/
-
jagoda
przytyłam jakies 4 kilogramy fakt pozytyw to nie jest ale kto wie
no i Misiek nam ruszył i dziękuje wam moje Kochane za trzymanie kciuków bo sie udało
DZięki wam

-
hanka32
Panna M nie przejmuj się że masz trochę tu i ówdzie bo kobieta musi jakoś wyglądać a nie jak anorektyczka :womanPanna_M pisze:hanka32 ja modelka? raczej nie :/
-
meredith
wez Ty mi Jagódka lepiej już nic nie mów! he he tu kawa, ciasteczko, tam placuszek, a jeszcze lody a to grilla się zrobi wrrr a wsio w biodra idziejagoda pisze:przytyłam jakies 4 kilogramy fakt pozytyw to nie jest ale kto wie...
-
jagoda
a jakże normalnie tyje mi się w oczach dzisiaj jak spojrzałam w lustro w łazience to aż się zdziwiłam zawsze byłam szczupła i to dość a teraz nagle... oj trzeba się poruszać
heheheh
-
Panna_M
z tym się zgadzamPanna M nie przejmuj się że masz trochę tu i ówdzie bo kobieta musi jakoś wyglądać a nie jak anorektyczka
Te chudzine panienki, ehh.... żadnej kobiecości w nich :/
-
evka
A ja bede miec mez w domu przez dwa tygodnie bierze urlop wrescie pobedziemy troche razem
a po tych 2 tyg, to go sama wykopie do pracy hihihhi

-
Leukone
spotkam się dzisiaj z zaniedbanymi towarzysko przeze mnie przyjaciólkami. organizuje nam dzisiaj małe pogaduchy
-
jagoda
jutro spotkam sie z moja przyjaciółka nie widziałysmy sie prawie trzy miesiące 
-
jagoda
no to już dzisiaj co prawda przyjedzie tylko na chwile ale zobaczyć ja to już duzo
dzieki evka 
-
agat
A ja się jeszcze nie chwaliłam , a powinnam , że mój synek wreszcie sam zaczyna chodzić 
Tylko kurcze jest taki nieuważny
Tylko kurcze jest taki nieuważny
-
evka
Brawo ucaluj go odemnie teraz bedziesz miala co robic bo jak juz sie rozbiega to ty za nim non stop i zadne diety i cwiczenia nie beda ci juz potrzene 
-
agat
No... już jest co robić przy Oliwierku. Na chwile nie można go z oczu spuścić.
-
agat
Wszędzie zagląda. Wszędzie go pełno. Wypatrzy każdą niezamkniętą ( niezawiązaną) szafkę czy szufladę. Otworzy wszystkie niedomknięte drzwi. Wlezie w każdą nawet najmniejszą dziurę. Wspina się po wszystkim co się da ( nawet jak się nie da to też próbuje) Jednym słowem jest wesoło 
-
evka
Hhihihihi och wiem jak to jest a wyobras sobie jak ja mam blizniaki i razy dwa jesden w garach a drugi w pascie do butow hihihhi oj mialam co robic mialam 
-
agat
Ewa , u mnie na początku też miały być bliźniaki. Nie mam pojęcia jak bym sobie radę dała z dwoma takimi urwiskami. Ciebie podziwiam. Musisz mieć oczy dookoła głowy skoro swoje towarzystwo upilnowałaś
Teraz dzieciaczki starsze trochę to chyba lżej 
-
evka
Tak lzej ale czasami ich okielznac to mnostwa sily i cierpliwosci czasami brak mi sil
ale jak zaczynaja sie smiac albo jak widze jak spia czy jak ogladam zdjecia jestem przeszczesliwa ze ich mam kocham ich bardzo ja tez bylam przerazona jak sie dowiedzialam ze blizniaki beda cala ciaza to lek jak to bedzie czy sobie poradze ? Maz mi duzo pomagal teraz tez w miare czasu jak nie pracuje A dziciaki coraz bardziej mnie zadziwiaja i coraz bardziej jestem z nich dumna

-
agat
No pewnie, duma podwójna musi Cię rozpierać bo masz super podwójne szczęście 
-
evka
Jestem wyciszona spokojna po wakacjach i gotowa by rozpoczac nowy rok szkolny z moimi dziecmi 
-
hanka32
Kobieta może zdziałać cudajagoda pisze:nie dostaliśmy wczoraj mandatudzięki mnie
![]()
![]()