co wam się dziś śniło?:)
-
Melisa
Re: co wam się dziś śniło?:)
to lepiej nie 
A mi się śnił.. mmmm namiętny sex
Jeszcze się otrząsnąć nie mogę haha
ale nie z bratem ani kobietą
z wlasnym facetem na szczęście 
A mi się śnił.. mmmm namiętny sex
Jeszcze się otrząsnąć nie mogę haha
ale nie z bratem ani kobietą
-
znajomek
Witam
Ja ostatnio miewam okropne sny. pare dni temu sniło mi sie że byłam na jakiejś imprezce , bawiłam sie wspaniale
ale biłam sie na niej heh i miałam powybijane zęby i tyle krwi tam było okropny sen a taki prawdziwy sie wydał.
Wiem że niby zęby to coś złego jak narazie i dzięki Bogu nic złego mi sie nie przydażyło i oby tak dalej,:)
Pozdrawiam
Ja ostatnio miewam okropne sny. pare dni temu sniło mi sie że byłam na jakiejś imprezce , bawiłam sie wspaniale
ale biłam sie na niej heh i miałam powybijane zęby i tyle krwi tam było okropny sen a taki prawdziwy sie wydał.
Wiem że niby zęby to coś złego jak narazie i dzięki Bogu nic złego mi sie nie przydażyło i oby tak dalej,:)
Pozdrawiam
-
znajomek
A no i znowu miałam brzydki sen.
Śniło mi się , że w łazience miałam pozapychaną wanne, zlew i kibelek taką brudną wodą a z kibelka wypływały kupy fuj nosz kurwa obrzydliwy sen.
Sprawdzałam w senniku no kupy (gówna ha ha) to wzbogacenie sie więc jest git
No ale brudna woda to nie wróży nic dobrego.
Ach te sny...
POZDRAWIAM.
Śniło mi się , że w łazience miałam pozapychaną wanne, zlew i kibelek taką brudną wodą a z kibelka wypływały kupy fuj nosz kurwa obrzydliwy sen.
Sprawdzałam w senniku no kupy (gówna ha ha) to wzbogacenie sie więc jest git
No ale brudna woda to nie wróży nic dobrego.
Ach te sny...
POZDRAWIAM.
-
Hakiruono
Znowu śniło mi się, że latałam i oczywiście woda. Mało przyjemny sen.
-
dzo
wczoraj mi się śniło, że tym razem mój facet został homoseksualistą
ależ ja mam porąbane sny
ależ ja mam porąbane sny
-
krecik88
dziś mi się nic nie śniło bo jeszcze nie spałam:P ale napewno coś mi się przyśni bo im bardziej jestem zmęczona tym więcej mi się śni,też tak macie?:D
-
dzo
nie zwróciłam uwagi na to czy zależne to jest od mojego zmęczeniakrecik88 pisze:dziś mi się nic nie śniło bo jeszcze nie spałam:P ale napewno coś mi się przyśni bo im bardziej jestem zmęczona tym więcej mi się śni,też tak macie?:D
-
Hakiruono
Ja jak jestem mega zmęczona i niewyspana przez kilka dni to nie pamiętam poźniej moich snów.krecik88 pisze:dziś mi się nic nie śniło bo jeszcze nie spałam:P ale napewno coś mi się przyśni bo im bardziej jestem zmęczona tym więcej mi się śni,też tak macie?:D
-
krecik88
co do pamiętania to ja też nie pamiętam,jedynie chwilę po przebudzeniu wiem że mi się pełno głupot śniło:P
Częstym motywem moich snów to jakiś wyjazd, na który z jakiegoś powodu nie mogę zdążyć.Nieudolne pakowanie,chaos i bałagan.
-
Kolaboracja
a tez tak macie ze po przebudzeniu pamietacie wszystkie sny, a juz w ciagniu dnia za nic sobie nie mozecie go przypomniec? ;]
-
Nala
Ja tak mam! Mój Facet też tak ma. Pisze mi rano smsa, że koniecznie musi mi opowiedzieć co mu się sniło. Później rozmawiamy przez telefon i on już nie pamięta!Kolaboracja pisze:a tez tak macie ze po przebudzeniu pamietacie wszystkie sny, a juz w ciagniu dnia za nic sobie nie mozecie go przypomniec? ;]
Btw, dzisiaj śniła mi się jego ex. A nawet nie wiem jak wygląda. Ale wiedziałam, że to ona! Prześmieszne
-
Kolaboracja
mi bardzo rzadko śnią się osoby których nawet nie widziałam na oczy ; ) ale to mi sie wydaje conajmniej dziwne skoro nasz umysł wytwarza obraz osoby której sie nie widziało :]
Dużo fajnych ,miłych zwierzątek
czesi...
-
Lily of the Valley
zazwyczaj snia mi sie totalne absurdy, ktore nijak sie maja do rzeczywistosci. czasem sa to sny pelne przemocy, wiec ich tutaj nie powtorze, bo pomyslicie, co mam w glowie. najczesciej snow nie umiem powtorzyc, bo sa tak oderwane od realiow, ze nie wiem nawet, jak je opisac. ale zwykle z glowy mi sie usuwaja kilka sekund po obudzeniu. pamietam taki sen umiejscowiony w wiekach srednich, bardzo interesujacy, ale koncowka zakonczona orgia seksualna.
mi się śniło, że ktoś mnie zabiła tylko kurdę nie mogę sobie przypomnieć dlaczego. ostatnio mam bardzo dziwne sny, pare dni temu śniło mi się, że mój chłopak podrzucił mi jakieś dziecko a ja je kładłam na szafie, żeby spało. O.O na chłopaka rano wstałam wkurzona jak cholera 
Ja miałam dziś okropny sen
Śniło mi się, że byłam na działce ze swoim mężczyzną i kładłam się spać z jakimś przygarniętym małym kotkiem. Wtedy mój M. stanął w drzwiach i oznajmił mi, że zamierza zamieszkać za kilka tygodni z jakąś koleżanką. Ja się zdenerwowałam, i pytałam co to za koleżanka. I powiedział, że poznał ją na stronie azjatki.com....
Nosz kurde...

Wiecie, teraz się śmieję, ale w śnie byłam przerażona
Nosz kurde...
Wiecie, teraz się śmieję, ale w śnie byłam przerażona
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
-
mstuv
No właśnie co do snów...
Ostatnio kilka razy pod rząd śniło mi się, że mój G. Znalazł sobie inną, i tak po prostu przy mnie się z nią całował, ja w żalu pobiegłam do jego siostry bo czasem sobie rozmawiamy na takie poważne tematy, żeby się sobie wyżalić i w ogóle, a On w tym czasie normalnie podszedł i powiedział, ze idzie do swojej nowej.
Wiecie co wiem, ze to sen, ale czy nie za często mam takie sny?
Jestem przerażona, dzisiaj nie mogłam w ogóle spać..
+ dodam, ze dobrze Nam się układa... tylko ostatnio myślę, o tym, ze już nie będziemy się codziennie spotykać bo jak wiadomo studia i te sprawy wakacje się skończyły...
A może zbyt poważnie to do siebie biorę?
PORADŹCIE!!
Ostatnio kilka razy pod rząd śniło mi się, że mój G. Znalazł sobie inną, i tak po prostu przy mnie się z nią całował, ja w żalu pobiegłam do jego siostry bo czasem sobie rozmawiamy na takie poważne tematy, żeby się sobie wyżalić i w ogóle, a On w tym czasie normalnie podszedł i powiedział, ze idzie do swojej nowej.
Wiecie co wiem, ze to sen, ale czy nie za często mam takie sny?
Jestem przerażona, dzisiaj nie mogłam w ogóle spać..
+ dodam, ze dobrze Nam się układa... tylko ostatnio myślę, o tym, ze już nie będziemy się codziennie spotykać bo jak wiadomo studia i te sprawy wakacje się skończyły...
A może zbyt poważnie to do siebie biorę?
PORADŹCIE!!