Co myślicie o piżamie?

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
aura

Re: Co myślicie o piżamie?

Post autor: aura »

w zimę ciepła piżama to podstawa, szczególnie w takim mieszkaniu, gdzie ciepło bywa tylko w upalne dni lata, niestety wiem coś na ten temat, dlatego piżamy wszelakiego rodzaju bardzo sobie chwale, w mroźne noce elegancja i szyk odchodzą na drugi plan, a ważne jest jedynie, żeby nie zamarznąć ;)
bluajsik

Post autor: bluajsik »

Ja mam bzika na punkcie piżam :happy
cooleczka

Post autor: cooleczka »

a ja lubię i piżamki i np. męskie koszule czy T-shirty ;) niezależnie od pory roku ;)
anka12

Post autor: anka12 »

Ja lubie koszule nocne:)
Kasia2

Post autor: Kasia2 »

Zależy jaka to piżama, czasami satynowe i jedwabne są cudowne i również sexowne ;)
czerwonekorale

Post autor: czerwonekorale »

Kasia2: a nie sądzisz, że takie piżamki są nieco niekomfortowe??
cooleczka

nio ja też za takimi piżamkami nie przepadam...
Kasia2

Post autor: Kasia2 »

Za satynowymi również nie przepadam ale jedwabne polecam ;)
Są komfortowe, chociaż każdy lubi co innego :)
kilofka

Post autor: kilofka »

Nie lubie piżam, wole w samej bieliźnie spać...
A teraz idzie zima i znowu trzeba sie ubierać do spania :(
kaska1234

Post autor: kaska1234 »

JA bardzo lubię piżamke. W niej czuje się komfortowo.
koyot.eu

Post autor: koyot.eu »

wygodne i praktyczne :

http://www.koyot.eu/pizamy-komplety-c-86_90.html?str=50
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
cooleczka

kilofka pisze:Nie lubie piżam, wole w samej bieliźnie spać...
A teraz idzie zima i znowu trzeba sie ubierać do spania :(
Nio właśnie :/ Niefajnie tak ubierać się do spania... Czasami nawet jak w przypadku ostatnich mrozów (-20 st.) ubierałam naprawde grube wełniane skarpetki ;)
Cara

Post autor: Cara »

No właśnie, teraz jest naprawde zimno:( Nigdy nie lubiłam piżam, ale teraz zastanawiam sie nad ich zakupem. Chce, żeby była przyjemna, a może nawet i śmieszna:) Co sądzicie o takiej? http://www.koronka.pl/pigeon-p218-komplet.html
Hania26

Post autor: Hania26 »

@ Cara, śmieszna ta pidżamka,ale chyba troszkę czułabym się w niej jak króliczek z ogonkiem. To chyba dobra opcja dla nastolatki. Kobieta po 25 roku życia powinna mieć coś bardziej eleganckiego, np. http://www.krisline.com/product,products,70.html Na zimę chyba lepsza jest ta z dłuższymi nogawkami:)
Cara

Post autor: Cara »

Niby tak, ale jak już mówiłam - wolę coś bardziej "wystrzałowego :)
cooleczka

Cara pisze:Niby tak, ale jak już mówiłam - wolę coś bardziej "wystrzałowego :)
To się zastanawiam jak będzie wyglądała kolejna piżamka, którą nam tutaj zapodasz ;) Wystrzałowa hmmm ;D ;D :D
dione

Post autor: dione »

Biorąc pod uwagę jaki zimy nas dopadły, to ja jednak teraz jestem za ciepłymi piżamami, a nie za seksownymi. Wolę np. piżamę tego typu: http://uasi.pl/index.php?products=product&prod_id=834 Która jest bardzo ciepła, a przy okazji wygląda bardzo słodko. Jest o wiele wygodniejsza od tych koronkowych.
olaola123

Post autor: olaola123 »

Ja też lubie piżamy. Są przede wszystkim wygodne.
wiczek

Post autor: wiczek »

Latem śpię w koszulach, teraz zimą w piżamach!! cieplych, ładnych i wygodnych :woman
ania19

Post autor: ania19 »

ja uwielbiam piżamy a naprawde fajne znajdziecie tutaj http://zmyslowa-bielizna.eu/index.php/cPath/27_77 dobry materiał bardzo wygodne i praktyczne , znajdzie sie tez cos seksownego co napewno spodoba sie mezowi :)
kora453

Post autor: kora453 »

ja śpie w bokserkach faceta i do tego czasem w jeo koszulce a czasem w samych bokserkach :) od czasu do czasu jakąś kobieca koszulka do spania... :)
Czara Pełna Czaru

Post autor: Czara Pełna Czaru »

Hania26 pisze:@ Cara, śmieszna ta pidżamka,ale chyba troszkę czułabym się w niej jak króliczek z ogonkiem. To chyba dobra opcja dla nastolatki. Kobieta po 25 roku życia powinna mieć coś bardziej eleganckiego, np. http://www.krisline.com/product,products,70.html Na zimę chyba lepsza jest ta z dłuższymi nogawkami:)
Co kto lubi. =] Jeżeli chodzi o pidżamki to nie ma raczej żadnych ograniczeń wiekowych. Wszystko zależy od gustu naszego oraz naszego partnera ;).

Oczywiście, że czasami zdarza mi się jak chyba każdej kobiecie sypiać w jakichś częściach garderoby mojego męża, za czym On jest jak najbardziej za. Jak to mówi: wydaję się w tedy takim prawdziwym jego króliczkiem ;).

Wszystko fajnie, jednak w życiu nie mogła bym zrezygnować ze słodkich bawełnianych pidżamek zwłaszcza tych z nadrukiem jakichś kreskówkowych postaci :witch ani z bardzie ekskluzywnych sexownych kolekcji, które zawiera moja szafa :mrgreen:.
Wszystko zależy od pory roku i naszego nastroju. O tyle dobrze, że mój mąż lubi podziwiać mnie w obydwóch wersjach :serca dzięki czemu mam szerokie pole popisu :mrgreen: .

Preferuje więc moją ukochaną kolekcje pidżamek hello kitty:
Obrazek
Obrazek

Oraz:
Obrazek

I w jednym się zgadzamy: zero satyny w łóżku!!! Nie ma chyba nic mniej przyjemnego niż śliski zimny materiał w miejscu gdzie człowiek oczekuje jak najwięcej swobody, erotyzmu i ciepła.
Poniższe zdjęcie to samo zło! :diabel
Obrazek
Może i sexownie wygląda ale tylko wygląda...
Patrycja K.

Post autor: Patrycja K. »

Ależ piżamy damskie i koszule nocne to dwie zupełnie inne rzeczy. Jednak fakt satyna jest zimna i śliska, można ewentualnie na nią popatrzeć :)

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
dzo

Post autor: dzo »

w piżamie z satyny bym nie usnęła tak samo jak w pościeli satynowej ;/ po prostu czułabym się niekomfortowo i tyle ;/
najlepsza piżama to zwykła bluzka bawełniana i obowiązkowo musi być bielizna !
Nie lubię spać bez stanika bo wydaję mi się że mi cycki latają po całym ciele i tylko szukać ich potem muszę między jedną ręką a druga :lol:
I jeszcze nie zasnę w skarpetkach :) obowizkowo stópki muszą być gołe :D
Czara Pełna Czaru

Post autor: Czara Pełna Czaru »

dzo pisze:w piżamie z satyny bym nie usnęła tak samo jak w pościeli satynowej ;/ po prostu czułabym się niekomfortowo i tyle ;/
najlepsza piżama to zwykła bluzka bawełniana i obowiązkowo musi być bielizna !
Nie lubię spać bez stanika bo wydaję mi się że mi cycki latają po całym ciele i tylko szukać ich potem muszę między jedną ręką a druga :lol:
I jeszcze nie zasnę w skarpetkach :) obowizkowo stópki muszą być gołe :D
to nie bardzo dobrze, piersi również potrzebują odrobiny oddechu i odpoczynku, całe dnie ściśnięte w staniku niosą niekoniecznie zawsze pozytywne rezultaty
ODPOWIEDZ