Ciąża co i jak :)
-
jagoda
Re: Ciąża co i jak :)
temat sie rozwinął to ładnie
a u mnie to sama już nie wiem co...
-
emila23
Jesteśmy studentkami drugiego roku psychologii. Na potrzeby pracy empiryczne przeprowadzamy badanie. Ankieta i pozostałe informację znajdują się pod adresem: http://badania.webd.pl/swps/
-
zdrowenarodziny
Z myślą o wszystkich kobietach, które świadomie podchodzą do macierzyństwa powstał nowy portal świadomemacierzynstwo.com. Mamy znajdą tam informacje o tym jaką dietę stosować w ciąży, a także: jak dbać o siebie w trakcie 9 miesięcy, kiedy rozpocząć zażywanie kwasu foliowego. Przedstawienie ciąży tydzień po tygodniu będzie z pewnością pomocne zwłaszcza dla kobiet, które po raz pierwszy spodziewają się dziecka. Aplikacja zawiera opis rozwoju dziecka, wskazówki, jakie badania należy wykonać w danym okresie, jak łagodzić ciążowe dolegliwości. Zapraszam!
-
babka_na_medal
- Jestem tu nowa :)
Ja miałam lekkie mdłośći, częściej chodziłam do toalety, bolały mnie piersi a potem zrobiłam test ciążowy 
Mi sie spoznił okres jak zawsze a ze sie staralismy o dziecko to zrobilam test, bo szykowała sie imprezka wiec jakies piwko chetnie bym wpyiła a tu niespodzianka;o) Poza tym było mi troche bardziej goraco i to tyle z objawów;o)
Gdzie kupićklimatyzatory zibro
-
Viki91
Hey dziewczyny jestem w 14 tyg ciązy byłam w szpitalu pare dni i dowiedziałam się, że mam zbyt krótką szyjkę macicy co to może znaczyć
To się zdarza częściej niż myślimy. Oszczędzaj się, dużo wypoczywaj. Ja z tym akurat problemów nie mam, ale siostra w obu ciążach miała, dzieci urodziły się zdrowe i w terminie, więc nie ma o co się martwić, tylko dbaj o siebie 
-
Justii2612
Moim objawem rowniez byla sennosc niesamowita i bol piersi, a poza tym nic
zero mdlosci czy wymiotow. Szybko przelecialo i teraz mam juz miesieczna coreczke