forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

cellulit

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Re: cellulit

Postprzez mimargo » 28 sie 2011, o 20:26

A mi pomogło masowanie bańkami chińskimi. Już po paru tygodniach było widać efekty :). Żadne zabiegi, żadne kremy, cuda balsamy, tylko bańki :).
mimargo
Miła Kobietka

Reklama

Postprzez apollo » 29 sie 2011, o 14:50

By poradzić sobie z celulitem musicie:
aktywnie uprawiać sport, ruszać się, a nie tylko leżeć
stosować dobrą dietę
i porzÄ…dne kosmetyki np. GUAM ANTYCELLULITE. Screen:
Obrazek
apollo
Miła Kobietka

Postprzez poziomkaa » 1 wrz 2011, o 13:01

Ja uważam że na cellulit dobrze działa masaż ujędrniający daną partię ciała no i balsamy nawilżające i żeby był przepływ wody w organizmie.
Don't look here, drink your beer!
poziomkaa
Miła Kobietka

Postprzez apollo » 7 wrz 2011, o 16:30

Tak uważasz, czy sprawdzałaś działanie tego sposobu?
Nie wierzę, że sam masaż może w takim wypadku okazać się skuteczny.
GUAM ANTYCELLULITE + wspomniane przeze mnie działania już na pewno znacznie bardziej przybliżą cel.
apollo
Miła Kobietka

Postprzez selena » 25 lis 2011, o 13:11

Ja zaczynam się zastanawiać czy nie udać się na zabieg Espresso Detox. Jest on wykonywany w Hotelu Głęboczek. Z tego co wiem, to jest on bardzo skuteczny w walce ze skórką pomarańczową, a przy okazji też cudownie odpręża. Czemu by nie połączyć przyjemnego z pożytecznym?
selena
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez dzo » 25 lis 2011, o 17:10

selena napisał(a):Ja zaczynam się zastanawiać czy nie udać się na zabieg Espresso Detox. Jest on wykonywany w Hotelu Głęboczek. Z tego co wiem, to jest on bardzo skuteczny w walce ze skórką pomarańczową, a przy okazji też cudownie odpręża. Czemu by nie połączyć przyjemnego z pożytecznym?

czemu nie ? bo spamujesz na przykład tylko 8-)
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez no.nie.wiem » 11 sty 2012, o 09:04

ach ten celulit :(
Masowa choroba 21 wieku niemalże.
Przytylam jakies 5 kilo :evil: i celulit ma raj. Jest go o wiele za wiele.
Teraz jestem na diecie, w sensie takim, że ograniczam jedzenie, nie podjadam po nocach, ostatni posiłek staram sie jeść po 18tej (co jest troche trudne bo o tej godzinie wlasnie wracam z pracy więc przedłużyłam sobie czas do 20utej :) )
Słodyczy nie jem w ogóle (meka okropna bo uwielbiam :) )
cherbaty i kawy nie słodziłam nigdy wiec tu nie ma problemu.
Na kolację grejfrut (podobno ma swietne właściwości wspomagające odchudzanie, poprawia przemianę materii - co widac juz po 2-gim owocu :) )
Pod pysznicem ostro traktuję nogi żelem pod prysznic z peelingiem i rekawicami - az do czerwoności :) a potem jeszcze ostry ręcznik! A masz ty! Cellulicie cholerny :diabel

Póki co efekty w zmianie odzywiania w miarę widać po 2 tygodniach zgubiłam 2.5 kg.
Jeszcze tak ze 3-4 i będzie ok.
Dodam, że mam 172cm wzrostu i na chwile obecną po utracie tych 2 kg wazę 64.5 kg

No i walka z boczkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Masakra, zwłaszcza, że to rodzinne! Po tatusiu cholera. Wygladam tak, że jak się rozbieram na plaży to wszyscy myśla, że założyłam kolo ratunkowe :p

W wzwiązku z powyższym podjęłam wyzwanie pt. 6 Weidera
Wczoraj pierwszy dzień. Mam nadzieję, że mój słomiany zapał się nie odezwie
no.nie.wiem
Extra Kobietka

Postprzez dzo » 11 sty 2012, o 09:14

ja kilka razy podchodziłam do 6W i wymiękałam za każdym razem :| :| no nie do przejścia jest to dla mnie :?
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez zakupocholiczka » 18 sty 2012, o 11:01

aaaahhh doskonale znam ten problem. Ja zaczęłam walczyć z celulitem od kiedy biorę pigułki antykoncepcyjne. Dosyć skuteczną metodą jest codzienny masaż ud bańką chińska. Bolesny ale naprawdę mega skuteczny. Zawsze zaczynam walkę wczesną wiosną i do lata mam duże rezultaty.
Zostań konsultantką Oriflame
zakupocholiczka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Walka z cellulitem:/

Postprzez puderniczka » 19 mar 2012, o 15:45

Dziewczyny mam już dość :/ z cellulitem walczę od paru ładnych lat, tyle kremów co ja w siebie nawcierałam to szok. Efekty? mnie niestety nie zadowalają:/ skóra robi się gładsza, ale cellulit widać cały czas, teraz i na całych udach... co z tym zrobić? słyszałam, że zabiegi bańką chińską dają efekty, ale sama już nie wiem czy nie szkoda kasy na kolejną niewiadomą:/
puderniczka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Uroda

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani Forumowiczki: Bing [Bot], dzo, Google [Bot], mamajulci, poziomkaa