No właśnie... Myślałam, że ten problem nie będzie mnie dotyczył - a jednak. Od dłuższego juz czasu mam cellulit - co prawda, nie jest to faza zaawansowana, ale jeśli ktoś przyjrzy się z bliska to nie trudno nie zauważyćaura pisze:Niestety same zabiegi, czy kremy w stu procentach nie zadziałają. Żeby całkowicie pozbyć się cellulitu potrzebne są kompleksowe działania, np. takie jakie proponuje program stop-cellulit, czyli połączenie odpowiedniej diety, suplementacji, oraz terapii falą akustyczną..takie zaatakowanie cellulitu ze wszystkich stron po prostu musi zadziałać.
cellulit
-
MoniczkaM
Re: cellulit
-
sandrulla09
też stosuje ten kawowy. jest bardzo prosty a przede wszystkim tani.ence pisze:wymieszaj żel pod prysznic z fusami od kawy i rób peeling. pomaga to rozbić komórki tłuszczu. Ja stosuje raz w tygodniu, skóra po tym jest fantastyczna
zgadzam się że skora po nim jest super.
ja mam na udach.. oraz pupie takie białe prążki.. czy to rozstępy? cellulit?
obawiam się że peeling raczej nie zwalczy tego.
-
agadu83
Tylko, że wszystkie zabiegi na redukcję cellulitu są bardzo kosztowne. Ja kupowałam Goodbye Cellullite i byłam zadowolona . Po nałożeniu na skórę jest takie fajne szczypanie!
-
kora453
Przede wszystkim masaż. Przy okazji jakis specyfik na cellulit, ale podstawa to jednak masaż albo rękoma albo jakimiś przyrządami np. drewnianymi
-
superpiekara
cellulit jest ponoć oznaką jędrności pupy:) ale ja tego nie lubię i kuplam sobie tak na spróbowanie taką kulkę garniera i musze powiedzieć ze daje rade, teraz używam go coraz rzadziej bo mam coraz mniejsze z tym problemy. najpierw sobie masuję tą kulką pośladki i uda a potem jeszcze wmasowuje rekami,fajne jest po tym uczucie na skórze, taki świeży powiew mięty, ma się wrażenie, że już działa. no i rzeczywiście DZIAŁA!!
a jesli sie chcecie dowiedzieć wiecej to tutaj jest to fajnie opisane : http://www.dourody.pl/cellulit.html
Pozdrawiam wszystkie jędrne pupki:)
a jesli sie chcecie dowiedzieć wiecej to tutaj jest to fajnie opisane : http://www.dourody.pl/cellulit.html
Pozdrawiam wszystkie jędrne pupki:)
-
dzo
najlepszym sposobem na cellulit jest zdrowe odżywianie i regularne uprawianie sportu 
-
Dziubas
ja się od wczoraj na cellulit masuję bańką chińską:D mam nadzieję, że za jakiś czas mój cellulit zniknie całkowicie. Nie mam wielkiego ale zawsze coś tam jest:)
-
Dziubas
to jest taka bańka, która jest wielofunkcyjna. Zazwyczaj przy przeziębianiach stawia się ją na plecach chorego, ale służy też do masażu. Wykorzystują ja salony piękności. Poniżej masz link: http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obie ... inskie.jpg
-
Dziubas
wczoraj zaczęłam więc muszę poczekać kilka dni:) ale skóra jest czerwona po takim masażu no i mam malutkie siniaczki bo ten masaż boli trochę;)
-
Ossa
Ja stosuję różne peelingi, ale oprócz tego chodzę na swoją siłownię na zajęcia, które nazywają się CELLULIT KILLER
są super. No i ja zaczęłam działać wcześnie, jak tylko ten problem zauważyłam, więc efekty moich działań były dosyć szybkie 
-
superpiekara
używałyście balsamu na cellulit lirene, taki pomarańczowy? ja go sobie kupiłam i jest super i znalazłam konkurs gdzie można go wygrać i jeszcze inne rzeczy zobaczcie sobie treść zmieniona przez moderatora jak nie chcecie wydawać kasy na kosmetyki to może wygracie je w konkursie 
-
Patrycja K.
Według mnie sporo racji ma autor tego artykułu Dlaczego walczymy z cellulitem
Na mnie dobrze działają kosmetyki Garnier mieli jakiś czas temu zestawy antycellulitowe i one działają cuda, przynajmniej u mnie
Na mnie dobrze działają kosmetyki Garnier mieli jakiś czas temu zestawy antycellulitowe i one działają cuda, przynajmniej u mnie
-
Olka
ja już mam zestaw różnych masażerów i używałam kilku różnych balsamów i nic normalnie
ja już nie mam pomysłów na ten cellulit cała pupa i uda mam okropne
ja już nie mam pomysłów na ten cellulit cała pupa i uda mam okropne
-
Ossa
Kochana, bo musisz się ruszać!
Raz dwa trzy biegnij kupić karnet na jakąś siłownię i zasuwaj na zajęcia
masaże i balsamy to tylko dodatek, ruch jest najważniejszy :rower
-
superpiekara
to nie jest forma promocji! jeżeli coś ciekawego wyczytałam w Internecie to czemu mam się nie podzielić tym z innymi dziewczynami borykającymi się z tym problemem jak ja?! totalna głupota!
-
emila23
Jesteśmy studentkami drugiego roku psychologii. Na potrzeby pracy empiryczne przeprowadzamy badanie. Ankieta i pozostałe informację znajdują się pod adresem: http://badania.webd.pl/swps/
-
superpiekara
no to na TEJ stronie wyczytałam iż działania kosmetyczne w redukcji cellulitu pomaga na przeciwdziałanie gromadzeniu się lipidów wewnątrz komórek tkanki tłuszczowej, działa przeciwobrzękowo, poprawia krążenie, czy też regulacja metabolizmu ale nie tylko ale dalszej części nie chce mi się pisać, zabieg to endermologia. treść zmieniona przez moderatora ale zabieg jest dość drogi bo jak pewnie wiecie jednorazowy zabieg nic nie daje więc trzeba wykupić ich kilka i trzeba uzbroić się zarówno w cierpliwość jak i dostateczną ilość kasy:)
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
Ossa
superpiekara daj sobie juz spokoj i tam moderator ma juz na Ciebie oko i usuwa kazda twoja reklame 
-
superpiekara
spoko, tylko to nie jest reklama jak bym robiła reklamę to bym zapewne pisała o samych superlatywach jakiegoś średniego produktu, a raczej tego nie robię:/ a po za tym jak juz coś tu taję to na pewno nie po to by "spamować" tylko po to żeby sobie przeczytać i dowiedzieć się czegoś ciekawego np. o jakimś zabiegu. przecież jak podeśle wam do tego linka to co ja z tego mam - darmowy zabieg
chciałabym.
treść zmieniona przez moderatora
NIE SPAMUJ !!!
treść zmieniona przez moderatora
NIE SPAMUJ !!!
-
apollo
Z cellulitem można walczyć skutecznie, ale tak naprawdę w każdym przypadku walka może wyglądać inaczej. Ze swojej strony polecam serum kolagenowe COLLAGELLA - naprawdę skuteczny kosmetyk do walki z takimi dolegliwościami. Elastyczność skóry wzrasta, a dodatkowo staje się ona naprawdę świeża.