BUTY i buciki -wasze opinie
-
sexowna
Re: piękne buty!!!
... tu są przepiękne buty zobaczcie ;**
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
Yagoda
A ja piekne buty tej jesieni kupilam w Maximusie w Nadarzynie, co bylo dla mnie kompletnym zaskoczeniem, bo pojechałam tam by pomoc wybrac mamie kurtke na jesien-zimę.
Piekne ze skórki cielistej z brązowym szwem, na koturnie - skórka. Cena 150 zł!
Piekne ze skórki cielistej z brązowym szwem, na koturnie - skórka. Cena 150 zł!
-
Bielizna-Anna
No na prawde fajne buciki. Ja jeszcze nie zakupiłam nic na jesien/zime:) równiez muszę się wybrac na jakies zakupy:)
-
m.orkan
Ja wogóle nie mam koncepcji w tym sezonie na buciki jesień/ zima. Zero pomysłów.. nawet nie mam zbytnio czasu wyjść pochodzić po sklepach.. Może wy dziewczyny coś doradzicie.. ?
-
fidoma
Ja potrzebuję botki i kozaki! Kozaki klasyczne, czarne na niewielkim obcasie, botki mogą już być bardziej "unikatowe" 
-
moniulka08
Super botki sa na galeriamody.aletarg.pl za 77zł!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
gohusia
ni kurna,... wszędzie tą reklamę widzę..
myślałam że można tu normalnie pogadać.
myślałam że można tu normalnie pogadać.
-
Bielizna-Anna
No ale szpilki na jesień/zime nie zawsze się sprawdzają:) A wolicie kozaki na płaskim czy normalnym obcasie?
-
Hania26
Noszę kozaki na płaskim obcasie-stawiam na wygodę. Ostatnio zakupiłam sobie wysokie kozaki. Dzięki temu będę mogła nosić spódniczki zimą ( oczywiście do rajstop grubości 60DEN:))
-
aura
ja ogólnie preferuję płaski obcas i bardziej sportowy styl, także wszelakie szpilki odpadają, a piękne buty oznaczają dla mnie obuwie tego typu: http://newbalance.pl/katalog-produktow/ ... 0hawf.html klasyczne, bardzo wygodne, dużo zniosą i do tego fajnie wyglądają, butom na obcasie mówię stanowcze nie 
-
ninka_niebieska
Dla szpilki do podstawa.. ! Owszem, na codzień zdecydowanie wolę płaskie obuwie, nawet sportowe, ale tylko dlatego, że żyje w ciągłym pośpiechu.. praca, trening, zakupy.. i ciągle coś
Nie wygodnie biegałoby się w szpileczkach. Ale jeśli tylko mam okazję zakładam buty na obcasie bo lubię ! Nie wspominając już o jakimś przyjęciu, weselu, czy wyjściu z przyjaciółmi.. wtedy przeważnie szpilki obowiązkowo..
Myślę, że zarówno noga jak i kobieta wyglądają świetnie w butach na wysokim obcasie, ale nie przecze że w płaskich czy niskich nie można wyglądać elegancko, zmysłowo.. jednym słowem super 
-
dione
jest po prostu mnóstwo boskich butów na obcasie, niestety nie da się w nich cały czas chodzić, bo nogi za bardzo nie wytrzymują, ale jak tylko mam okazję to takowe zakładam, ostatnio spodobały się czółenka tego typu: http://www.modnebuty.pl/product-pol-221 ... zarny.html klasyczne, ale jednak eleganckie, przypominają trochę te od Louboutina i nadają się na każdą okazję, czy to to garnituru, czy bardziej luźnej sukienki
-
Laalaa
a ja takie cuda ostatnio kupilam w Maximusie, idealnie na te sniezyce 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Olka
Ja lubie buty na płaskim obcasie, wygodne trekingowe a na zimę mam Salomony z pół kaloszem, mieszkam w górach i zwykłe kozaki u mnie nie wystarczą jak sypnie śniegiem 
-
mamamarmolada
Ja sobie kupiłam kozaczki zimowe z Prima Mody. Wydałam na nie majątek
Ale warto było bo są świetne! Czadowy kolor (karmelowy) i przepiękna elegancka linia
Co o nich myślicie? Tylko wstawiam zdjęcie z internetu bo wysiadły mi akumulatorki w aparacie