forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Brafitting to jest to!

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.

Re: Brafitting to jest to!

Postprzez Anastazja-A » 22 cze 2011, o 11:34

Ja też już przy pomocy jednej ze stronek internetowych "dobierałam" sobie biustonosz, ale nie ma to jednak jak profesjonalny dobór na żywo. Faktycznie, ostatnio pojawia się coraz więcej sklepów z profesjonalnym brafittingiem, ale mimo wszystko jest ich mało. W Krakowie znam na przykład butik christies gdzie poradą służą naprawdę profesjonalne panie ekspedientki.
Anastazja-A
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Postprzez gosik » 22 cze 2011, o 21:58

Po obejrzeniu programow z Gokiem,Trihny i Susana i wielu innych poszlam do sklepu z braffiterka i skorzystalam
Polecam...okazalo sie,ze nie nosze stanika w rozmiarze 80B a...uwaga...75H!!!
Dzis mnie to nie dziwi ale wtedy przezylam niezly szok.
gosik
Miła Kobietka

Postprzez dione » 25 lip 2011, o 14:36

Na pewno dobranie odpowiedniego rozmiaru jest bardzo ważne. Jednak, moim zdaniem, równie ważne jest wybranie bielizny dobrej jakościowo, ponieważ te gorsze zaczynają się rozciągać, co też nie jest zbyt dobre dla naszego biustu. Dlatego wolę zainwestować w lepsze marki, np. Christies i wiedzieć, że biustonosz będzie zawsze dobrze podtrzymywał mój biust.
dione
Fajna Kobietka

Postprzez eveline » 9 sie 2011, o 14:48

Noszenie źle dopasowanego biustonosza to już chyba naprawdę spory problem i naprawdę nie wolno tego lekceważyć, bo w przyszlosci może to przynieść fatalne skutki. Nie dotyczy to tylko kobiet z rozmiarem >D, ale też tych z mniejszym biustem.
W filmie premiera oznacza, że wszystko jest skończone, możesz już tylko usiąść w fotelu i patrzeć. A w teatrze to dopiero początek.
eveline
Miła Kobietka

Postprzez madzia89m » 10 sie 2011, o 00:58

Mam podobne przeżycia jak Wy dziewczyny. Też się dopiero dowiedziałam jaki faktycznie noszę rozmiar i się przeraziłam. Moja pierwsza myśl - gdzie ja znajdę taki rozmiar?! ale na szczęście są sklepy z szeroką rozmiarówką jak np. Krisline. odpowiednie dobranie biustonosza jest bardzo istotne dla kręgosłupa! o tym się nie mówi, a warto wiedzieć. wybierajcie staniki z szerokimi ramiączkami:)
madzia89m
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez istria » 22 sie 2011, o 02:05

A po co te szerokie ramiączka? Przecież w dobrze dobranym biustonoszu 90% ciężaru biustu podtrzymuje obwód i ramiączka mogą mieć szerokość makaronu spaghetti.
istria
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez anioÅ‚12345 » 21 paź 2011, o 12:53

te biusty sÄ… albo sztuczne albo to photoshop
anioł12345
Miła Kobietka

Postprzez dzo » 21 paź 2011, o 15:42

anioł12345 napisał(a):te biusty są albo sztuczne albo to photoshop

jakie biusty ?
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez Maurelia » 13 lis 2011, o 19:03

"Potrzebujecie fachowej porady barfitterki".

Kluczowe znaczenie ma tu słowo fachowej a takich jest niewiele w tych sklepach z brafittingiem. Nie tak dawno owa "fachowa" brafitterka próbowała mi wcisnąć za duży stanik twierdząc, że jest idealnie dopasowany, a ja oczy przecież mam :shock:
Maurelia
Miła Kobietka

Postprzez Sklep.Sambora_pl » 14 lis 2011, o 12:44

Tak czy inaczej powinnyśmy dbać o to aby nasza bielizna byłą odpowiednio dobrana. W końcu chodzi tutaj o zdrowie naszych piersi,nie wolno tego lekceważyć.
www.sklep.sambora.pl - zapraszamy do odwiedzin naszego sklepu. Dla forumowiczów ciekawe niespodzianki.
Sklep.Sambora_pl
Miła Kobietka

Poprzednia strona

Powrót do Moda