forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Botox?

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Re: Botox?

Postprzez pomaraÅ„cza » 12 sty 2012, o 21:59

trzeba wiedzieć, że botox, to nic innego jak jad kiełbasiany - to po pierwsze, po drugie - mi osobiście nie podobają się takie usta, widać na pierwszy rzut oka, że są sztuczne, po trzecie - co jakiś czas trzeba usta ponownie wypełniać.
pomarańcza
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Postprzez e-kosmetolog » 13 sty 2012, o 09:56

Trzeba wiedzieć że botox to nic innego tylko porażacz, a nie wypełniacz, po wstrzyknięciu w usta nie można by było nimi poruszać przez 6 miesięcy. Usta można wypełniać np. kwasem hialuronowym.
e-kosmetolog
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez pomaraÅ„cza » 13 sty 2012, o 10:42

nie prawda! :D ahahahah, przez pół roku nie będzie mogła nimi ruszać? :D w szoku jesteś?
pomarańcza
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez e-kosmetolog » 13 sty 2012, o 13:06

prawda, botox to neurotoksyna czyli trucizna atakująca nerwy, paraliżująca je ponieważ blokuje przekaźnictwo nerwowo mięśniowe, dlatego nie można potem marszczyć skóry i nie powstają zmarszczki, można go wstrzykiwać tylko do połowy twarzy w obrębie oczu, a nie powinno się go wstrzykiwać w okolice ust bo można sparaliżować np. mięsień śmiechowy albo okrężny ust. wtedy może np wyciekać ślina z ust. Uwierz mi że wiem co piszę....Wstrzyknięty w usta botox nic ci nie wypełni. ha ha
e-kosmetolog
PoczÄ…tkujÄ…ca

Poprzednia strona

Powrót do Uroda

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani Forumowiczki: dzo, Google [Bot]