Boję się zabiegu... :(
-
she336
Re: Boję się zabiegu... :(
No ja dowiedziałam się, że zabieg będę mieć 27.02.br. Jestem mile zaskoczona uprzejmością lekarzy...
Już się z tym pogodziłam i jest lepiej. Nie takie operacje ludzie mają prawda? A jak rodzić kiedyś będę musiała to i to przeżyję, mam nadzieję...:]
Trzymam kciuki za was dziewczyny! Będzie lepiej, a już niedługo będziecie się z tego śmiały 
-
reffina
Pewnie, że dacie! Nie z takich opresji się wychodzi bez szwanku
Głowa do góry!
-
WeselneZaplecze
Trzymamy kciuki i zobaczysz, że wszystko się dobrze skończyshe336 pisze:Oj mam nadzieję...;)bo mój pierwszy raz w szpitalu
-
she336
kochane jesteście! dziękuję ;* To forum tak dużo mi daje...
))
o właśnie! O takie podejście chodzi! 
-
doradca.disnemar
- Jestem tu nowa :)
Mam nadzieję, że już wszystko dobrze, że blizna wygojona i nie ma śladu po zabiegu
Dziewczyny, nie ma się co obawiać, przecież lekarze nie chcę nikomu zrobić krzywdy, tylko zapobiec ewentualnej chorobie lub ją wyleczyć
A wszelkie zmiany w obrębie twarzy (oko, warga, nos) są niebezpieczne, bo jeśli dojdzie np. do zakażenia ropnego, to infekcja może się w najgorszym scenariuszu przenieść do wnętrza czaszki! (Te okolice mają wspólne unaczynienie, które łączy się z zatokami w jamie czaszki). Dlatego nie ignorujcie żadnych objawów, a im wcześniej się coś uchwyci, to tym jest większa szansa na wyleczenie 
Dziewczyny, nie ma się co obawiać, przecież lekarze nie chcę nikomu zrobić krzywdy, tylko zapobiec ewentualnej chorobie lub ją wyleczyć
Marta,
Doradca on-line marki Disnemar
www.disnemar.pl
Doradca on-line marki Disnemar
www.disnemar.pl