BIŻUTERIA
-
E-lejdis
Re: BIŻUTERIA
Jeżeli chodzi o biżuterię,to lubię ją nosić jako dodatki,ale znowu bez przesady. Kolczyki czy wisiorek- owszem tak,ale bransoleta nie przypadła mi do gustu.
-
Sklep.Sambora_pl
A czemu nie przypadła Ci do gustu? Bransoleta również może być stylowym dodatkiem do całości. Ja bardzo lubię je nosić.
-
dzo
kika75 na litość boską zanim założysz nowey wątek użyj opcji szukaj
to nie boli i zajmuje tylko kilka minut
łączę tematy
to nie boli i zajmuje tylko kilka minut
łączę tematy
-
Sklep.Sambora_pl
Re: dodatki z biżuterii
Myślę,ze biżuteria sama w sobie powinna być eleganckim dodatkiem do każdego ubrania,dlatego ważne jest to abyśmy umiejętnie ją dobierali. Warto szukać w sklepach internetowych,gdzie mamy teraz o wiele niższe ceny z powodu wyprzedaży.
Pytanie o biżutki
Hejka
Mam do was dziewczyny takie pytanie... razem z tatą i siostrą poszukujemy prezentu dla naszej mamy na urodziny. Chodzi o jakąś fajną biżutkę. troszkę szukałam po necie, ale wiecie jak to jest
Znalazłam fajny portal i tam na przykład to:
http://modernbizu.pl/index.php?id=434&t ... fdf5f96f4f - te pierwsze kolczyki
Myślicie że nada się to dla kobiety tak 53 lata? Bo jeszcze jest coś takiego: http://artbizu.pl/newsy/czytaj/tresc/bizuteria-xxl.html - ten drugi naszyjnik
Co o tym sądzicie? Co byście wolały?
Mam do was dziewczyny takie pytanie... razem z tatą i siostrą poszukujemy prezentu dla naszej mamy na urodziny. Chodzi o jakąś fajną biżutkę. troszkę szukałam po necie, ale wiecie jak to jest
http://modernbizu.pl/index.php?id=434&t ... fdf5f96f4f - te pierwsze kolczyki
Uważam, że biżuteria ręcznie robiona jest najlepszym wyborem i na prezent i dla siebie na co dzień.
Jest oryginalna i ma duszę.
Sama zajmuję się rękodziełem więc mam tych bibelotków sporo. Na każdą okazję przygotowuje coś nowego.
Ponieważ rękodziełem param się już od kilkunastu lat postanowiłam założyć własną galerię (felide.pl) gdzie dzielę się ze światem swoimi pracami.
Pozwolicie, że i tu zamieszczę parę zdjęć.

Szydełkowe kolczyki.

Z modeliny.

Szydełkiem dziergane.

Filcowe.

Ręcznie malowane na masie perłowej.

Malowane na drewnie.

Z masy papierowej.

Filcowy naszyjnik.

Filc i modelina.
Co sądzicie?
Felide
Jest oryginalna i ma duszę.
Sama zajmuję się rękodziełem więc mam tych bibelotków sporo. Na każdą okazję przygotowuje coś nowego.
Ponieważ rękodziełem param się już od kilkunastu lat postanowiłam założyć własną galerię (felide.pl) gdzie dzielę się ze światem swoimi pracami.
Pozwolicie, że i tu zamieszczę parę zdjęć.

Szydełkowe kolczyki.

Z modeliny.

Szydełkiem dziergane.

Filcowe.

Ręcznie malowane na masie perłowej.

Malowane na drewnie.

Z masy papierowej.

Filcowy naszyjnik.

Filc i modelina.
Co sądzicie?
Felide
-
anetkawisnia
- Jestem tu nowa :)
Felide, niesamowite prace! Zazdroszczę umiejętności! Tak trzymać!
-
Sklep.Sambora_pl
Robiona ręcznie biżuteria naprawdę robi dobre wrażenie. Teraz jest tak duży wybór,że można dopasować ją do wszystkiego.
Pilnie potrzebuję biżuterii
Hej!
Tak jak pisałam w tytule potrzebuję pilnie jakąś szałową biżuterię, macie może jakieś wskazania dla mnie?
Biżuteria potrzebna mi na imprezę rodzinną.
Tak jak pisałam w tytule potrzebuję pilnie jakąś szałową biżuterię, macie może jakieś wskazania dla mnie?
Biżuteria potrzebna mi na imprezę rodzinną.
-
Natasha
Hmm, ja cenię biżuterię oryginalną i dobrej jakości. Nie przepadam za tandetną i sztuczną biżuterią, dlatego wybieram biżuterię artystyczną:) Polecam wszystkim dziewczynom, które nie chcą wyglądać jak klony, mają swój styl i nie boją się wyróżniać a przy tym chcą wyglądać dobrze:) Mój ulubiony sklep z taką biżuterią to sklep internetowy Galerii Artystycznej KuferArt, więc jeśli ktoś szuka ciekawych dodatków to proponuję zajrzeć, na pewno się nie rozczarujecie:)
-
Sklep-Jubilerski
- Miła Kobietka
Zależy od stylu,gustu jaki preferujesz. Zajrzyj na naszą stronkę,tam jest szeroki wybór biżuterii i na pewno coś znajdziesz. Chętnie pomoge podczas wyboru.
Biżuteria hand made to tegoroczny hit sezonu i pasuje praktycznie do każdej stylizacji, oczywiście posiadam taką i polecam innym do zakupienia 
Ja tam ostatnio jestem zwolenniczką samodzielnego robienia sobie biżuterii: po pierwsze masz zawsze oryginalną rzecz, a po drugie - rozwijasz własną kreatywność 
Ja noszę srebrną biżuterię, pasuje do najbardziej eleganckich kreacji. Uwielbiam biżuterię z kryształkami Swarovski. Często kupuję w sklepach internetowych .....
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
Ja zamówiłam sobie biżuterię z Allegro
Dziś ma dojść. Zobaczymy, co to będzie 
-
Gabriell
A propo tej niby złotej biżuterii, ja znalazłam na stronce murrano.pl coś podobnego, ale ze srebra i nazywa się 925 Sterling Silver Layered. Napisali tam, że to gruba warstwa srebra
łączona, specjalną metodą termiczną, z rdzeniem z białego mosiądzu. Postanowiłam wypróbować, podzielę się z Wami opinią jak już dostane swoją przesyłkę
A tu macie lineczek http://www.murrano.pl/bizuteria-925-layered-cat-46.aspx i ten do zestawu, który kupiłam http://www.murrano.pl/komplet-bizuterii ... d-930.aspx
łączona, specjalną metodą termiczną, z rdzeniem z białego mosiądzu. Postanowiłam wypróbować, podzielę się z Wami opinią jak już dostane swoją przesyłkę
A mnie się bardziej podoba biżuteria artystyczna jak mam być szczera. Fajny styl no i oryginalne 
Mnie urzekły ostatnio te bransoletki skórzane http://karmelo.pl/pl/298-bizuteria-sue Szczególnie ta z pomarańczowymi kamieniami;)
W sumie każda biżuteria, mniej lub bardziej elegancka, ma coś w sobie
co innego założymy na co dzień do pracy,a co innego na jakieś wyjście
na co dzień lubię takie zwariowane elementy. Na razie choruję na taki pierścionek, jak ten w załączniku.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ja najbardziej cenię sobie rękodzieło
a jeśli chodzi o pierścionki, to ten jest moim faworytem 
ja uwielbiam bizuterie handmade. Moja kolezanka zajmuje sie czyms takim, ma sklep internetowy. Robi piekne boskie przecudowne rzeczy. Kolczyk, bransoletki i broszki. Rewelacja. Lubie tez zloto, ale w umiarze, delikatne pierscionki, jakis kolczyk-perelka ze zlotym akcentem.