forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Biżuteria ślubna

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.

Re: Biżuteria ślubna

Postprzez Sklep.Sambora_pl » 1 lut 2012, o 13:47

Chyba najważniejsze jest właśnie to,aby Tobie się spodobał. Wg mnie komplecik bardzo ładny,klasyczny i zarazem romantyczny. Proponuję prezent na Walentynki w podobnym tonie:)
www.sklep.sambora.pl - zapraszamy do odwiedzin naszego sklepu. Dla forumowiczów ciekawe niespodzianki.
Sklep.Sambora_pl
Miła Kobietka

Reklama

Postprzez Karolcia2 » 21 lut 2012, o 17:50

Mam skromną sukienkę ślubną, postanowiłam zaszaleć z biżuterią. Upatrzyłam sobie takie kolczyki :)
http://allegro.pl/kolczyki-slubne-balow ... 76613.html
Karolcia2
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez WeselneZaplecze » 22 lut 2012, o 15:37

Mi się nie podobają te kolczyki :| Zawsze bardziej podobała mi się delikatna i prosta biżuteria niż taka z przepychem...
WeselneZaplecze
Fajna Kobietka

Postprzez Karolcia2 » 24 lut 2012, o 13:55

Zależy jak dla kogo nie zawsze pasują do wszystkiego, zauważyłam, że zagraniczne gwiazdy i kobiety za granicą noszą duże kolczyki i w ogóle dużą biżuterię, nie boją się kombinować, eksperymentować. W Polsce jest to zdecydowanie mniej rozpowszechnione. Kolczyki mają 10 cm długości są duże i wiszące, szeleszczące :) Do klasycznej czarnej sukienki całość będzie na pewno wyglądać rewelacyjnie :)
Karolcia2
PoczÄ…tkujÄ…ca

Poprzednia strona

Powrót do Ślub