Baby są jakieś inne
Re: Baby są jakieś inne
Moim zdaniem to rozczarowanie wielkie.
Mnie te trailery nie zachęcają do obejrzenia na pewno :/
W reklamie zazwyczaj pokazane są tylko wycinki,na dodatek te najlepsze z całego filmu,jednak całośc nie jest aż tak dobra,jak by się wydawało.
Film jest seksistowski. Za bardzo pokazuje kobiety w złym świetle. Mam nadzieję, że teraz ktoś nakręci film pt: Faceci są jacyś inni
biura szczecin | lokal do wynajęcia szczecin | lokal użytkowy szczecin
Czemu uważasz że jest seksistowski? Bo ośmieszają kobiety? Powinnyśmy mieć do siebie dystans a poza tym myślę że ten film może paradoksalnie wiele nauczyć właśnie kobiety
filmowanie konferencji
film taki sobie,faceci sobie używaja na babkach ile wlezie.
Ja jeszcze nie widziałam, ale zdecydowanie muszę zobaczyć! Na pewno podzielę się z wami moją opinią 
Ja również słyszałam wiele negatywnych opinii na temat tego filmu. Oglądałam go ostatnio i podobał mi się!!!!
Oczywiście myślę, że jeśli ktoś wybrał się do kina to się rozczarował, bo faktycznie praktycznie cała akcja filmu rozgrywa się w jadącym samochodzie.... Ale ogólnie teksty są fajne, dużo się uśmiałam. Wszystko zależy od gustu
JA jak najbardziej polecam - jest się z czego pośmiać 
www.kwiatjednejnocy.pl - serwis z myślą o KOBIETACH
Byłam na tym w kinie i trochę się zawiodłam ,żadnej akcji... no ale prawdziwy a jakże, momentami nawet śmieszny 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...