ABORCJA ktos to przeszedl?
-
evka
Re: ABORCJA ktos to przeszedl?
Bez urazy ale dajcie juz spokój niejestesmy tutaj by sie żreć zrobila i juz jej sumienie jej zycie jej decyzja jestem na nie ale to nie powód by ja osadzac i obrazac
o ludzie jak można kogoś obrzucać wyzwiskami nie widząc go na oczy??? szanujmy się nawzajem to jest forum a forum służy "do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach " a nie do kłótni po za tym żadna z nas nie ma prawa oceniać którąkolwiek... wybaczcie ale takie jest moje zdanie 
Mów za siebie DZIEWCZYNO i nie masz prawa nas obrażać bo nie jesteś do tego upoważniona !!! Może to Ty jesteś mało rozwinięta albo tępa ale to już Twój problem.A pozatym jakbyś poczytała nasze posty jak sugerowała jedna z dziewczyn to zobaczyłabyś że młodzieży jak nas nazwałaś wśród nas nie masarajulka pisze:oki skasuj tez ten temat bo i tak mlodziez tutaj jest zbyt malorozwinieta w rozwoju zeby sie wypowiadac na ten temat,powinni wpierw sie udac do dobrej poradni WR a potem dyskutowac, widac nie dorosli na takie temty,coz za tepaki,zreszto te forum jest zbyt nudne wiec pezgnam i wykasuj mojego uzytkownika stad bo mi sie nie chvce tu bawic w kasowanie itd,narka

wedle życzenia zrobionesarajulka pisze:wykasuj mojego uzytkownika stad bo mi sie nie chvce tu bawic w kasowanie itd,narka
OK zgoda przyjętakinius33 pisze: Meredith Wyciągam do Ciebie rękę na zgodę. Poleciało między nami za dużo słów, tymczasem żadna nie ma prawa oceniać drugiejA odpowiadając na Twoją wypowiedź, to nie wszystkie dzieci się nudzą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości